Windows 11 hoş geldiniz ekranında kalıyor

Not Phantom

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Apacaer 2x8 3600 MHz RAM
SSD veya HDD modeli
Adata Legend 700 500 GB
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
Gigabyte B450m h
İşlemci
Ryzen-5-5600
Sistem Gençer Gaming'den hazır alındı daha 1 ay bile olmadı.

Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basmayı deneyin, güvenli moda girerse açılabilir Windows. Bu sorunun neden olduğunu bilmeden çözüm önerisi vermek zor. Yani format atılsa zaten kökten çözülecek ama formatsız çözmek lazım ilk başta.

Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basmayı deneyin, güvenli moda girerse açılabilir Windows. Bu sorunun neden olduğunu bilmeden çözüm önerisi vermek zor. Yani format atılsa zaten kökten çözülecek ama formatsız çözmek lazım ilk başta.

Evet şimdi siz yazmadan önce güvenli modda denedim açıldı normal bir şekilde ama sorun ne hala bilmiyorum.

Evet şimdi siz yazmadan önce güvenli modda denedim açıldı normal bir şekilde ama sorun ne hala bilmiyorum.

Güvenli mod ile yapılacaklar sınırlı olabilir. Eğer farklı bir kullanıcı oluşturabiliyorsanız oluşturmayı deneyebilirsiniz veya sistem geri yükleme yapmayı deneyin yapılabiliyorsa.

Güvenli mod ile yapılacaklar sınırlı olabilir. Eğer farklı bir kullanıcı oluşturabiliyorsanız oluşturmayı deneyebilirsiniz veya sistem geri yükleme yapmayı deneyin yapılabiliyorsa.

Sistem geri yükleme yapılamıyoe ilk denediklerimden biri oydu ama C: De bir log dosyası olmuş müsait olduğum anda buraya atacağım. Yalnız gitmeden önce sormak istiyorum güvenli modda Ethernet kullanmanın bir yolu yok mu internet seçenekli halini açmama rağmen internet çalışmadı.

Normal'de sorunsuz açılıyor muydu?

Evet açılıyordu hiçbir sorun olmadan,
Neyse hazır konuya güncelleme de yapayım.
Ben dayanamayıp formatı attım ama sorunla ilgili detay da vermek istiyorum belki başkalarına yardımcı olur gelişmiş seçeneklerdeki komut istemi aracılığıyla SFC scannow attım ve bozuk dosyalar buldu. Bu işlemden sonra yeniden başlatmama rağmen sonuç aynıydı. Sonra ise meraktan dolayı PC'yi o hoş geldiniz ekranında 20 dakika civarı bıraktım ve hesabımda parola olmamasına rağmen parola yanlış dedi. Tamama tıkladığımda ise tekrar oturum aç butonu karşıma çıktı kendim ayrıca tıkladığımda ise yine parolanın yanlış olduğunu söyledi açıkçası şu anki bilgisayarımın yerine bir alternatifim olsaydı uğraşırdım belki ama maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı