B BoraKale Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 4 GB RAM'im var. Windows 11 önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 BoraKale dedi: 4 GB RAM'im var. Windows 11 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için sorun çıkarır ama oynamam derseniz yeterli olabilir.
BoraKale dedi: 4 GB RAM'im var. Windows 11 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için sorun çıkarır ama oynamam derseniz yeterli olabilir.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 BoraKale dedi: 4 GB RAM'im var. Windows 11 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz.
BoraKale dedi: 4 GB RAM'im var. Windows 11 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Huseyinizm dedi: Windows 11 için Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kullanabilir ama SSD ile HDD ile imkansz dediğiniz gibi 8.1 yükler.
Huseyinizm dedi: Windows 11 için Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kullanabilir ama SSD ile HDD ile imkansz dediğiniz gibi 8.1 yükler.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Huseyinizm dedi: Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum.
Huseyinizm dedi: Windows 11 kesinlikle önermem çok fazla kasar bilgisiyarınız, Windows 10 içinde öyle, tavsiyem Windows 8.1 yüklemeniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum.
B BoraKale Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 MithraT dedi: Hocam oyun için sorun çıkarır ama oynamam derseniz yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... W10 kullanırken Asphalt 8 oynuyodum kasmıyodu w11 de kasar mı peki?
MithraT dedi: Hocam oyun için sorun çıkarır ama oynamam derseniz yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... W10 kullanırken Asphalt 8 oynuyodum kasmıyodu w11 de kasar mı peki?
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 MithraT dedi: Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama kasar.
MithraT dedi: Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama kasar.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #8 MithraT dedi: Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayarmı?
MithraT dedi: Windows 10 da kasmıyor hocam eski PCI'mde 4 GB RAM vardı rahatça kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayarmı?
B BoraKale Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 CapsNumScroll dedi: Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayarmı? Genişletmek için tıkla... ana pc
CapsNumScroll dedi: Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayarmı? Genişletmek için tıkla... ana pc
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 CapsNumScroll dedi: Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayar mı? Genişletmek için tıkla... Ana bilgisayar hocam bu arada SSD de yoktu keşke olsaymış şu anki bilgisayarımdada yok çok büyük bir sorun.
CapsNumScroll dedi: Hocam şaşirdim Windows XP sanal makineden mi kullanıyorsunuz yoksa ana bilgisayar mı? Genişletmek için tıkla... Ana bilgisayar hocam bu arada SSD de yoktu keşke olsaymış şu anki bilgisayarımdada yok çok büyük bir sorun.