gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 27 Temmuz 2023 #1 Selam, şu anda 740M'li bir laptopa sahibim ve Windows 11 için en güncel driverini bulamadım, uyumlu değil hatası alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Donanım kimliği: PCI\VEN_10DE&DEV_1292&SUBSYS_380A17AA&REV_A1
Selam, şu anda 740M'li bir laptopa sahibim ve Windows 11 için en güncel driverini bulamadım, uyumlu değil hatası alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Donanım kimliği: PCI\VEN_10DE&DEV_1292&SUBSYS_380A17AA&REV_A1
Çözüm Xevanior 27 Temmuz 2023 gktu dedi: Denedim hocam, hata alıyorum. Sürüm yüksek olduğundan sanırım. Napmam lazım hocam? Eki Görüntüle 1879331 Bu hatayı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun.
gktu dedi: Denedim hocam, hata alıyorum. Sürüm yüksek olduğundan sanırım. Napmam lazım hocam? Eki Görüntüle 1879331 Bu hatayı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 27 Temmuz 2023 #2 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi? Artı 0 Eksi
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi?
KS KS gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 27 Temmuz 2023 #3 Xevanior dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'ı indiriyorum şu anda hocam,haber ederim. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'ı indiriyorum şu anda hocam,haber ederim.
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Windows 10 sürücüsü indirip kurmayı denediniz mi Windows 11 içinde. Artı 0 Eksi
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 gktu dedi: GeForce Experience'ı indiriyorum şu anda hocam,haber ederim. Genişletmek için tıkla... O son sürüme güncellemeye çalışır, yine aynı hatayı alırsınız büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
gktu dedi: GeForce Experience'ı indiriyorum şu anda hocam,haber ederim. Genişletmek için tıkla... O son sürüme güncellemeye çalışır, yine aynı hatayı alırsınız büyük ihtimal.
KS KS gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 27 Temmuz 2023 #6 Raxy1 dedi: Windows 10 sürücüsü indirip kurmayı denediniz mi Windows 11 içinde. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam,hata alıyorum.Sürüm yüksek olduğundan sanırım. nexpugnable dedi: O son sürüme güncellemeye çalışır, yine aynı hatayı alırsınız büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Napmam lazım hocam? Xevanior dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldım hocam. Artı 0 Eksi
Raxy1 dedi: Windows 10 sürücüsü indirip kurmayı denediniz mi Windows 11 içinde. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam,hata alıyorum.Sürüm yüksek olduğundan sanırım. nexpugnable dedi: O son sürüme güncellemeye çalışır, yine aynı hatayı alırsınız büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Napmam lazım hocam? Xevanior dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldım hocam.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 27 Temmuz 2023 #7 gktu dedi: Denedim hocam, hata alıyorum. Sürüm yüksek olduğundan sanırım. Napmam lazım hocam? Eki Görüntüle 1879331 Bu hatayı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
gktu dedi: Denedim hocam, hata alıyorum. Sürüm yüksek olduğundan sanırım. Napmam lazım hocam? Eki Görüntüle 1879331 Bu hatayı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun.
KS KS gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #8 Xevanior dedi: Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve oldu hocam, teşekkürler! Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Hocam GeForce Experience kurmaya çalışmayın, dediğim linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve oldu hocam, teşekkürler!