Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 16 Mart 2023 #1 RAM 8GB SSD veya HDD modeli 256 GB SSD İşlemci İ5 8250U Windows 11 için yeterli midir yoksa Windows 10'da mı kalayım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 16 Mart 2023 #2 Yanlış bilgi SakalsızMessi dedi: Windows 11 için yeterli midir yoksa Windows 10'da mı kalayım? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin resmi desteği olmaması dışı fazlasıyla yeterli.
SakalsızMessi dedi: Windows 11 için yeterli midir yoksa Windows 10'da mı kalayım? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin resmi desteği olmaması dışı fazlasıyla yeterli.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Mart 2023 #3 Yeterli olur. Tabii kullanacağız programlara göre bu değişebilir. Eğer çok RAM isteyen programlar kullanmayacaksanız fazlasıyla yeter.
Yeterli olur. Tabii kullanacağız programlara göre bu değişebilir. Eğer çok RAM isteyen programlar kullanmayacaksanız fazlasıyla yeter.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 16 Mart 2023 #4 Eğer render vs. gibi işler yapmıyorsanız sistem için yeter. Ancak yeni nesil oyunlar ve bazı ağır yazılımlar zorlanabilir.
Eğer render vs. gibi işler yapmıyorsanız sistem için yeter. Ancak yeni nesil oyunlar ve bazı ağır yazılımlar zorlanabilir.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 Bende adını bile bilmediğim bir işlemci var ona yüklendiyse sen de yüklersin 8gb ram yeterli
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 16 Mart 2023 #7 insanimsi dedi: İşlemcinin resmi desteği olmaması dışı fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Update yerinde sistem karşılıyor demişti ama bilemedim. God Father dedi: Yeterli olur. Tabii kullanacağız programlara göre bu değişebilir. Eğer çok RAM isteyen programlar kullanmayacaksanız fazlasıyla yeter. Genişletmek için tıkla... Ağır program pek kullanmıyorum Steam Discord haricinde. Saedec oyun oynuyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten pek. sauce2k dedi: Eğer render vs. gibi işler yapmıyorsanız sistem için yeter. Ancak yeni nesil oyunlar ve bazı ağır yazılımlar zorlanabilir. Genişletmek için tıkla... Yok sadece hafif oyunlar oynuyorum sistemimin yettiği. elREYdeTURQUÍA dedi: Bende adını bile bilmediğim bir işlemci var ona yüklendiyse sen de yüklersin 8gb ram yeterli Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleme: 16 Mart 2023
insanimsi dedi: İşlemcinin resmi desteği olmaması dışı fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Update yerinde sistem karşılıyor demişti ama bilemedim. God Father dedi: Yeterli olur. Tabii kullanacağız programlara göre bu değişebilir. Eğer çok RAM isteyen programlar kullanmayacaksanız fazlasıyla yeter. Genişletmek için tıkla... Ağır program pek kullanmıyorum Steam Discord haricinde. Saedec oyun oynuyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten pek. sauce2k dedi: Eğer render vs. gibi işler yapmıyorsanız sistem için yeter. Ancak yeni nesil oyunlar ve bazı ağır yazılımlar zorlanabilir. Genişletmek için tıkla... Yok sadece hafif oyunlar oynuyorum sistemimin yettiği. elREYdeTURQUÍA dedi: Bende adını bile bilmediğim bir işlemci var ona yüklendiyse sen de yüklersin 8gb ram yeterli Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Mart 2023 #8 SakalsızMessi dedi: Ağır program pek kullanmıyorum Steam Discord haricinde. Saedec oyun oynuyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten pek. Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olur.
SakalsızMessi dedi: Ağır program pek kullanmıyorum Steam Discord haricinde. Saedec oyun oynuyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten pek. Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olur.