- Makaleler
- 2
Android oyunları emülatör kullanmadan yüklememizi sağlan bir güncelleme gelecekti. Bu güncelleme geldi mi geldiyse nasıl kurabilirim ve geliştirici sürümüne mi geçmeme lazım?
Benim bildiğim o iptal edildi. Gelsede çok zor, artık Seneye gelicek olan Windows 12'de olabilir.Android oyunları emülatör kullanmadan yüklememizi sağlan bir güncelleme gelecekti. Bu güncelleme geldi mi geldiyse nasıl kurabilirim ve geliştirici sürümüne mi geçmeme lazım?
Biraz uğraşırsan kurabiliyorsun ancak direkt olarak henüz gelmedi diye biliyorum. İlgileniyorsan GitHub - LSPosed/MagiskOnWSALocal: Integrate Magisk root and Google Apps into WSA (Windows Subsystem for Android)Android oyunları emülatör kullanmadan yüklememizi sağlan bir güncelleme gelecekti. Bu güncelleme geldi mi geldiyse nasıl kurabilirim ve geliştirici sürümüne mi geçmeme lazım?
Seneye mi?Benim bildiğim o iptal edildi. Gelsede çok zor, artık Seneye gelicek olan Windows 12'de olabilir.
2024'te tanıtımı yapılıcak diye biliyorum.Seneye mi?
Hm, umarım Windows 11 gibi çıkış yapmaz.2024'te tanıtımı yapılıcak diye biliyorum.
İnşallah. Gerçi Windows 11 hatalarını örtmek için 0'dan dağıtım yapıyorlar. Yoksa böyle arka arkaya getirmezler.Hm, umarım Windows 11 gibi çıkış yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.