Arkadaşlar bilgisayara bazen bilinmeyen yerlerden program indiriyorum. Bazı yazılarda bu tip şeylerin güvenliği için Defender'ın yeterli olmadığını söylemiş. Buna uygun bedava antivirüs öneriniz var mı ya da Defender'a güvenmeli miyim?
Arkadaşlar bilgisayara bazen bilinmeyen yerlerden program indiriyorum. Bazı yazılarda bu tip şeylerin güvenliği için Defender'ın yeterli olmadığını söylemiş. Buna uygun bedava antivirüs öneriniz var mı ya da Defender'a güvenmeli miyim?
Bu tarz programlarda crack ve virüsün çalışması için güvenlik programını devre dışı bırakmanız şart oluyor genelde. Bu da demek oluyor ki bir farkı olmaz defender'dan. Yönetici izni ile kendini güvenli böylege atıcaktır virüs.
Artık Oyun Optimize Edici de dahil! Norton GO, oyununuza daha fazla güç yönlendirerek sürükleyici bir deneyim için hızı en üst düzeye çıkarır. Daha akıcı bir oyun için performansınızı artırın ve donanımınızdan en iyi şekilde yararlanın.
tr.norton.com
Hocam yıllık 120 liraya 3 cihaza kadar harika bir koruma sahibi olabilirsiniz. Hatta 3 arkadaş 40'ar lira verip bölüşebilirsiniz. Hemen hemen her açıdan sizi korur beni de senelerdir her türlü zımbırtıdan koruduğu gibi.