Windows 11 için custom OS önerisi

jacobse

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş Teknisyeni
RAM
32
Ekran kartı
7600xt
İşlemci
5600x
Öncelikle herkese selamlar hayırlı ramazanlar dilerim.

Windows 11 kullanıyorum oynadığım oyunlar FiveM CS2 LoL ve Valorant daha önce AtlasOS ReviOS gibi customoslar kullandım fakat hiçbirinde tam randıman alamadım sizin önerdiğiniz gözle görülür performans sağlayan ve inputlagı düşüren customoslar var mı?

Gerçekten verimli bir custom OS arayışı var ama şunu söyleyeyim: Windows 11 modern donanımlar için zaten optimize. AtlasOS/ReviOS gibi sistemler bazen his olarak fark yaratır ama gerçek FPS artışı ve input lag azaltma sınırlı. En etkili yöntem: gereksiz servisleri kapatmak, sürücüleri güncel tutmak ve oyun içi ayarları optimize etmek. Dilersen sana basit bir optimize Windows 11 listesi de hazırlayabilirim

Gerçekten verimli bir Custom OS arayışı var ama şunu söyleyeyim: Windows 11 modern donanımlar için zaten optimize. AtlasOS/ReviOS gibi sistemler bazen his olarak fark yaratır ama gerçek FPS artışı ve input lag azaltma sınırlı. En etkili yöntem: Gereksiz servisleri kapatmak, sürücüleri güncel tutmak ve oyun içi ayarları optimize etmek. Dilersen sana basit bir optimize Windows 11 listesi de hazırlayabilirim

Hazırlarsan çok memnun olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı