Windows 11 için işlemci desteklemiyor

Burak1263

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum ama işlemcim desteklemiyor cihaz bilgilerim aşağıda.
Bunun bir çözümü var mı? Deli gibi Windows 11'e geçmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-31 165233.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 136
Windows 11 ile uğraşmayın ben pişman oldum windows 12 2024-2025 arası çıkarsa windows 12 kurmayı denersiniz.

Windows 11 bomboş bir işletim sistemi geçmemeniz çok daha iyi hocam.

Windows 11 ile uğraşmayın ben pişman oldum Windows 12 2024-2025 arası çıkarsa Windows 12 kurmayı denersiniz.

Windows 12 daha ağır olacak minimum 16 GB RAM isteyen işletim sisteminden iyi bir şey bekleme.

Windows 11 4 GB isterken Windows 12 maximum 8 GB falan ister.

Muhtemelen daha fazla isteyecektir klasik Microsoft başarısızlıgı elimde olsa Linux'a geçerdim muhtemelen.

Windows 11 kullanıyorum memnunum gayet. Performans açısından Windows 10-11 arasında kaç kere gittim geldim abartılacak kadar bir fark yok. Rufus ile geçebiliyorsunuz o adımı.

Windows 11 kullanıyorum memnunum gayet. Performans açısından Windows 10-11 arasında kaç kere gittim geldim abartılacak kadar bir fark yok. Rufus ile geçebiliyorsunuz o adımı.

Windows 11 kullanıyordum ve asla bir daha kullanmam.

ISO dosyasını Rufus'la yazdırırarak bu uyarıyı bypass edebilirsin. Tabii bu kadar eski bir işlemciye W11 kurmak ne kadar iyi olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…