Windows 11 için Kaspersky lisansı alınmalı mı?

efe444

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer NH.QNCEY.004 Intel I5-13420H 16GB RAm 512SSD RTX 3050 6GB Ekran
ANV-15-51 SERİSİ
Meslek
ÖĞRENCİ
Ben Windows 11 lisansı alıyordum. Windows 11'i sepete eklediğimde bunlarında (Kaspersky Total securityve Microsoft 365) otomatik geldiğini gördüm. Bunları almam lazım mı alırsam ne gibi faydaları olacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241211_000844.jpg
    Screenshot_20241211_000844.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 36
Ben Windows 11 lisansı alıyordum. Windows 11'i sepete eklediğimde bunlarında (Kaspersky Total securityve Microsoft 365) otomatik geldiğini gördüm. Bunları almam lazım mı alırsam ne gibi faydaları olacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Sepetten silip almayabilirsiniz ikisini de.
Eğer Office suiti lazımsa Microsoft Office 2021'i silmeyip alabilir veya Google Suite veya LibreOffice gibi alternatifler kullanabilirsiniz.
Bu arada sepete eklenen Microsoft 365 değil tek seferlik para ödenen Office yani Office 2021'dir.
Office 2024 da çıkmış onu da alabilirsiniz aratıp.
Windows Defender da temel kullanım için yeterli fakat Kaspersky'da kendi internet sitesinden alınabilir.

Office uygulamalarını kullanmıyorsan alma. Kaspersky bir av. İstersen alabilirsin ama bence kendi web sitesinden satın al. İkisi de zorunlu değil ama bir av iyi olabilir.

Av nedir yani günlük hayatımda ne işe yarar? VPN gibi bir şey mi?

Sepetten silip almayabilirsiniz ikisini de.
Eğer Office suiti lazımsa Microsoft Office 2021'i silmeyip alabilir veya Google Suite veya LibreOffice gibi alternatifler kullanabilirsiniz.
Bu arada sepete eklenen Microsoft 365 değil tek seferlik para ödenen Office yani Office 2021'dir.
Office 2024 da çıkmış onu da alabilirsiniz aratıp.
Windows Defender da temel kullanım için yeterli fakat Kaspersky'da kendi internet sitesinden alınabilir.

Ben sunum tarzı şeylerde yapmalıyım bu yüzden PowerPoint tarzı şeylere ihdiyaç duyuyorum. Bu tarz uygulamalar Office 21 gibi lisansları satın almama gerek yok mu?

Windows Defender da Kaspersky'da bir antivirüsdür. Windows Defender kullandığınız işletim sisteminin desteği bitene kadar destek alırken Kaspersky Windows sürümü ile uyumlu olduğu sürece paralı olarak koruma sağlar.

Ben sunum tarzı şeylerde yapmalıyım bu yüzden PowerPoint tarzı şeylere ihdiyaç duyuyorum. Bu tarz uygulamalar Office 21 gibi lisansları satın almama gerek yok mu?

Eğer hiçbir şekilde sıkıntı çıkmasın her bilgisayarda belge sıkıntısız açılsın isterseniz Microsoft Office 2021 veya Office 2024 alınabilir tek seferlik ödeme ile.
Eğer ücretsiz olsun derseniz endüstri standardı olmamasından ötürü ms Office kullanan başka PC'lerde de oluşturduğun belgenin sıkıntı çıkarma riskini göz önünde bulundurarak LibreOffice kullanılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı