Arkadaşlar yeni Windows 11 format attım ama yeni böyle kullanışlı programlara ihtiyacım var. Aklınıza gelen her şey olursa bilgisayara 2TB SSD var. İşlevsel bir sürü program indirip öğrenmek ve kullanmak istiyorum, heyecanlıyım.
Arkadaşlar yeni Windows 11 format attım ama yeni böyle kullanışlı programlara ihtiyacım var. Aklınıza gelen her şey olursa bilgisayara 2TB SSD var. İşlevsel bir sürü program indirip öğrenmek ve kullanmak istiyorum, heyecanlıyım.
NOT: Rectify11'in özelliklerini değiştirmek/kaldırmak için de kurulum dosyasına ihtiyacınız olacak. ISO'su olduğu v2.0/v2.5 döneminde "Microsoft'un beceremediği hakiki Windows 11" olarak anılmış Rectify11, v3 sonrasında normal Windows 11'e kurulabilen bir özelleştirme paketine dönüştü. Bugün...
Oyun başlatıcı olarak epic games, steam var.
Video edit için camtasia, shotcut var.
3D tasarım ile ilgilenirsen blender var.
Video kayıt uygulaması olarak obs studio var.
Video dönüştürücü olarak handbrake var.
Arşiv uygulaması olarak winrar, 7zip var.
Ve daha bir sürü. Ne istediğini belirtirsen daha çok yardımcı olabilirim.
Hocam su an fazla vaktim olmadigi icin aciklama yazamadim, arkadaslar yazabilir veya aratabilirsiniz. Olmazsa vaktim oldugunda yanlarina aciklamalarini da ekleyeyim.
Hocam su an fazla vaktim olmadigi icin aciklama yazamadim, arkadaslar yazabilir veya aratabilirsiniz. Olmazsa vaktim oldugunda yanlarina aciklamalarini da ekleyeyim.