B Bahadır. Megapat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -_- 2 Ekim 2021 #11 Fotoğraflar uygulaması nasıl? Yine Windows 10'da olduğu gibi 10 15 saniyede mi açılıyor yoksa hızlandırdılar mi?
Fotoğraflar uygulaması nasıl? Yine Windows 10'da olduğu gibi 10 15 saniyede mi açılıyor yoksa hızlandırdılar mi?
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #12 WAHRETTE dedi: Bende 11 kullanıyorum ama daha Technopat'ta yazmıyor bu fixlensin. Genişletmek için tıkla... Sadece Technopat olsa gene iyi. Nereye baksam Windows 10 olarak görünüyor Shadow Ryzen dedi: Eski donanımlar için kesinlikle mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil.
WAHRETTE dedi: Bende 11 kullanıyorum ama daha Technopat'ta yazmıyor bu fixlensin. Genişletmek için tıkla... Sadece Technopat olsa gene iyi. Nereye baksam Windows 10 olarak görünüyor Shadow Ryzen dedi: Eski donanımlar için kesinlikle mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 2 Ekim 2021 #13 berkezz dedi: Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil. Genişletmek için tıkla... Güncelleme durumları nasıl hocam alıyor musunuz?
berkezz dedi: Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil. Genişletmek için tıkla... Güncelleme durumları nasıl hocam alıyor musunuz?
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #14 BreWerS dedi: Güncelleme durumları nasıl hocam alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Defender'dan geliyor böyle 1 haftadır. 5 Ekim'de göreceğiz bakalım büyük güncellemeler gelecek mi?
BreWerS dedi: Güncelleme durumları nasıl hocam alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Defender'dan geliyor böyle 1 haftadır. 5 Ekim'de göreceğiz bakalım büyük güncellemeler gelecek mi?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #15 berkezz dedi: Sadece Technopat olsa gene iyi. Nereye baksam Windows 10 olarak görünüyor. Eki Görüntüle 1178641 Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil. Genişletmek için tıkla... Windows 10 gözükmesinin sebebi, Windows 11'in NT versiyonu Windows 10 ile aynı yani 10.0 olması. Kısaca altyapısı Windows 10 ile aynı 11'in.
berkezz dedi: Sadece Technopat olsa gene iyi. Nereye baksam Windows 10 olarak görünüyor. Eki Görüntüle 1178641 Şu sistemde bile memnum kaldım ben. Windows 10'dan daha stabil. Genişletmek için tıkla... Windows 10 gözükmesinin sebebi, Windows 11'in NT versiyonu Windows 10 ile aynı yani 10.0 olması. Kısaca altyapısı Windows 10 ile aynı 11'in.