FlashCat Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1660 SUPER Anakart Asus Prime B450M-K II İşlemci Ryzen 5 Pro Windows 11'e geçmek için güvenli önyükleme özelliğini açmaya çalışıyorum. CSM ayarını kapatıp Secure Boot'u açtım ama bu sefer BIOS'tan çıkamıyorum. Özellikleri tekrar ve tekrar kaydettim ancak bir türlü BIOS'tan çıkamadım. Bunu nasıl aşabilirim?
Windows 11'e geçmek için güvenli önyükleme özelliğini açmaya çalışıyorum. CSM ayarını kapatıp Secure Boot'u açtım ama bu sefer BIOS'tan çıkamıyorum. Özellikleri tekrar ve tekrar kaydettim ancak bir türlü BIOS'tan çıkamadım. Bunu nasıl aşabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Windows legacy olarak kurulmuş demek ki. USB ile UEFI olarak temiz Windows kurmanız gerekiyor.