Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 27 Ocak 2024 #1 RAM 8GB 3200MHz SSD veya HDD modeli Apacer Panther 240GB Ekran kartı Asus TUF Gtx 1650 Anakart Asus B450M-KII İşlemci Ryzen 5 1600 Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ama TPM işinde takıldım kendim. Halletmeye çalıştım ama sonuç alamadım, yardımcı olabilir misiniz?
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ama TPM işinde takıldım kendim. Halletmeye çalıştım ama sonuç alamadım, yardımcı olabilir misiniz?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 28 Ocak 2024 #2 Kleith dedi: Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ama TPM işinde takıldım kendim. Halletmeye çalıştım ama sonuç alamadım, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kleith dedi: Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ama TPM işinde takıldım kendim. Halletmeye çalıştım ama sonuç alamadım, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 28 Ocak 2024 #3 4K KESİTLER dedi: Şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler.
4K KESİTLER dedi: Şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler.