U utku367 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Windows 11 gecmek icin TPM 2.0 yapmam gerek ama BIOS da yerini bulamadim, asagiya fotograflar ekleyecegim ona göre beni yonlendirir misiniz?
Windows 11 gecmek icin TPM 2.0 yapmam gerek ama BIOS da yerini bulamadim, asagiya fotograflar ekleyecegim ona göre beni yonlendirir misiniz?
Çözüm Cihangir ceyhan 29 Eylül 2024 utku367 dedi: Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Bende de H81 Pro var bu modellerde yok.
utku367 dedi: Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Bende de H81 Pro var bu modellerde yok.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 26 Eylül 2024 #2 utku367 dedi: Windows 11 gecmek icin TPM 2.0 yapmam gerek ama BIOS da yerini bulamadim, asagiya fotograflar ekleyecegim ona göre beni yonlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir? Artı 0 Eksi
utku367 dedi: Windows 11 gecmek icin TPM 2.0 yapmam gerek ama BIOS da yerini bulamadim, asagiya fotograflar ekleyecegim ona göre beni yonlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 27 Eylül 2024 #3 BIOS'tan açılıyor fakat anakart modeli söylemen lazım. Artı 0 Eksi
KS KS U utku367 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 Cihangir ceyhan dedi: BIOS'tan açılıyor fakat anakart modeli söylemen lazım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. Cihangir ceyhan dedi: BIOS'tan açılıyor fakat anakart modeli söylemen lazım. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi? Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: BIOS'tan açılıyor fakat anakart modeli söylemen lazım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. Cihangir ceyhan dedi: BIOS'tan açılıyor fakat anakart modeli söylemen lazım. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 29 Eylül 2024 #5 utku367 dedi: Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Bende de H81 Pro var bu modellerde yok. Artı 0 Eksi Çözüm
utku367 dedi: Kusura bakmayin akşam uyari yemiştim gormedim ve evet anakart H81 model buyuk ihtimal yok o yuzeden yeni bir anakarta gecmeyi dusunuyorum. TPM 2.0 mödulu olan bir anakart oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Bende de H81 Pro var bu modellerde yok.