7 766835 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 45 3 Nisan 2024 #1 Merhaba, bugün bilgisayarcıdan USB'ye Windows 11 kurmasıni istedim ve PC gelmeden önce telefondan bakınca USB'ye böyle dosyalar var. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
Merhaba, bugün bilgisayarcıdan USB'ye Windows 11 kurmasıni istedim ve PC gelmeden önce telefondan bakınca USB'ye böyle dosyalar var. Normal mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Evet doğru Windows 11 ISO'su var içinde sanırım.
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 Evet doğru bir sıkıntı yok. Şimdi yapacağınız şey PC' nizi kapatıyorsunuz. Tekrar açarken BIOS' a giriceksiniz ve o USB' yi açılışta başa alacaksınız(boot ayarlarında) ve Kurulumu yapıcaksınız.
Evet doğru bir sıkıntı yok. Şimdi yapacağınız şey PC' nizi kapatıyorsunuz. Tekrar açarken BIOS' a giriceksiniz ve o USB' yi açılışta başa alacaksınız(boot ayarlarında) ve Kurulumu yapıcaksınız.
7 766835 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 45 3 Nisan 2024 #5 Abuzer.Kömürcü dedi: Doğru hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bilgisayar gelince nasıl kuracağım bunu direk takıp açmam yeter mi? ozdeemre dedi: Evet doğru bir sıkıntı yok. Şimdi yapacağınız şey PC' nizi kapatıyorsunuz. Tekrar açarken BIOS'a giriceksiniz ve o USB'yi açılışta başa alacaksınız(boot ayarlarında) Ve kurulumu yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Abuzer.Kömürcü dedi: Doğru hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bilgisayar gelince nasıl kuracağım bunu direk takıp açmam yeter mi? ozdeemre dedi: Evet doğru bir sıkıntı yok. Şimdi yapacağınız şey PC' nizi kapatıyorsunuz. Tekrar açarken BIOS'a giriceksiniz ve o USB'yi açılışta başa alacaksınız(boot ayarlarında) Ve kurulumu yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.