Lukmellow Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Merhaba. Bugün ilk defa bu işletim sistemine geçtim ancak anakart sürücümü kurarken en son sadece Windows 10 64 bit var. Kursam sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2022
Merhaba. Bugün ilk defa bu işletim sistemine geçtim ancak anakart sürücümü kurarken en son sadece Windows 10 64 bit var. Kursam sıkıntı olur mu?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #2 Çalışacaktır.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 update ile günceleme yolu ile alabirsin tüm sürücülerini ayrıca işlemcin 64bit ise kurabilrsin sıkıntı olmaz.
update ile günceleme yolu ile alabirsin tüm sürücülerini ayrıca işlemcin 64bit ise kurabilrsin sıkıntı olmaz.
Lukmellow Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #4 IRCplus dedi: Update ile güncelleme yolu ile alabirsin tüm sürücülerini ayrıca işlemcin 64 Bit ise kurabilrsin sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yolu ile aldım ancak ses gelmiyor o yüzden bunu sordum aslında.
IRCplus dedi: Update ile güncelleme yolu ile alabirsin tüm sürücülerini ayrıca işlemcin 64 Bit ise kurabilrsin sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yolu ile aldım ancak ses gelmiyor o yüzden bunu sordum aslında.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 Lukmellow dedi: Güncelleme yolu ile aldım ancak ses gelmiyor o yüzden bunu sordum aslında. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden kaldır güncellemeyi tekrar dene.
Lukmellow dedi: Güncelleme yolu ile aldım ancak ses gelmiyor o yüzden bunu sordum aslında. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden kaldır güncellemeyi tekrar dene.