IchBinAlper Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Merhaba, Windows 11 kullandığım bilgisayarımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Neden böyle oldu? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-12-02 202046.png 11,7 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Merhaba, Windows 11 kullandığım bilgisayarımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Neden böyle oldu? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Hocam o tik ilareti dosyaların OneDrive üzerinde yedeklendiğini gösteriyor OneDrive'den çıkış yaparsanız gidecektir.
Hocam o tik ilareti dosyaların OneDrive üzerinde yedeklendiğini gösteriyor OneDrive'den çıkış yaparsanız gidecektir.
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #3 IchBinAlper dedi: Merhaba, Windows 11 kullandığım bilgisayarımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Neden böyle oldu? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... OneDrive'ye yedeklendiğini belirten ikonkar sıkıntı yok.
IchBinAlper dedi: Merhaba, Windows 11 kullandığım bilgisayarımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Neden böyle oldu? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... OneDrive'ye yedeklendiğini belirten ikonkar sıkıntı yok.