Windows 11 ile darboğaz tarih oluyor

Makaleler
4
Bugün okuduğum bir haberde Windows 11 ile darboğazın tarih olacağı yazıyordu. Oyuncular için gelen yeni özelliklerden biri, SSD kullanılan sistemlerde oyun verilerinin direk GPU'ya aktarılması ve CPU'nun o işlem üzerindeki aktif rolünün pasif olması. Dolayısıyla darboğazın tarih olacağı yazıyordu. Ne dersiniz? Güzel bir habere benziyor.

Amerikalı'ların bir lafı vardır bildin mi? Bullshit. DirectStorage darboğazı kaldıracak bir teknoloji değil. Bu haberi bizden bir editör yazı ise -ki hiç sanmıyorum- bilmiyordur, öğretiriz. Başka biri yazdı ise, o da hiç bilmiyordur.

Direct Storage, oyun dosyalarının doğrudan ekran kartı belleğine aktarılmasını sağlar. Evet, işlemciye binen yükü azaltabilir ama işlemci darboğazını sonlandıramaz.

Amerikalıların bir lafı vardır bildin mi? Bullshit. DirectStorage darboğazı kaldıracak bir teknoloji değil. Bu haberi bizden bir editör yazı ise -ki hiç sanmıyorum- bilmiyordur, öğretiriz. Başka biri yazdı ise, o da hiç bilmiyordur.
DirectStorage'ı heyecanla bekliyorum. Sonunda NVMe'nin bir avantajı olacak.

Amerikalı'ların bir lafı vardır bildin mi? Bullshit. DirectStorage darboğazı kaldıracak bir teknoloji değil. Bu haberi bizden bir editör yazı ise -ki hiç sanmıyorum- bilmiyordur, öğretiriz. Başka biri yazdı ise, o da hiç bilmiyordur.

Direct Storage, oyun dosyalarının doğrudan ekran kartı belleğine aktarılmasını sağlar. Evet, işlemciye binen yükü azaltabilir ama işlemci darboğazını sonlandıramaz.
İsim vermeyim sonra "drama" oluyor. Bazı siteler var abi hem click bait hem de çeviri haber yapıyorlar adı da habercilik işte...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı