BayBezmis Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20240328_211856.jpg 123,1 KB · Görüntüleme: 49 20240328_211916.jpg 152 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2024
Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
berkelei Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 BayBezmis dedi: Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran geldiğinizde CTRL+SHIFT+ESC yapıp görev yöneticisiniz başlatın. Buraya tıklayıp explorer.exe yazıp enter'a basın. Masaüstünüz geldiğinde CMD'ye girip, sfc /scannow yazarak tarama gerçekleştirin. Artı 0 Eksi
BayBezmis dedi: Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran geldiğinizde CTRL+SHIFT+ESC yapıp görev yöneticisiniz başlatın. Buraya tıklayıp explorer.exe yazıp enter'a basın. Masaüstünüz geldiğinde CMD'ye girip, sfc /scannow yazarak tarama gerçekleştirin.
KS KS BayBezmis Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 berkelei dedi: Siyah ekran geldiğinizde CTRL+SHIFT+ESC yapıp görev yöneticisiniz başlatın. Eki Görüntüle 2153026 Buraya tıklayıp explorer.exe yazıp enter'a basın. Masaüstünüz geldiğinde CMD'ye girip, sfc /scannow yazarak tarama gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Yok, maalesef görev yöneticisi açılmıyor. Siyah ekranda fare dönmeye devam ediyor. BayBezmis dedi: Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran açıkken güç düğmesine 2 saniye kadar basinca ekran gelir gibi oluyor sonra yarim ekran oluyor. Son düzenleme: 28 Mart 2024 Artı 0 Eksi
berkelei dedi: Siyah ekran geldiğinizde CTRL+SHIFT+ESC yapıp görev yöneticisiniz başlatın. Eki Görüntüle 2153026 Buraya tıklayıp explorer.exe yazıp enter'a basın. Masaüstünüz geldiğinde CMD'ye girip, sfc /scannow yazarak tarama gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Yok, maalesef görev yöneticisi açılmıyor. Siyah ekranda fare dönmeye devam ediyor. BayBezmis dedi: Daha önce güç düğmesine basılı tutarak kapatmıştım sonra açtığım da ise açılmadı 2 gündür böyle. ASUS TUF Gaming. Windows 11 yüklü. Siyah ekran geliyor ve fare imleci yükleniyor şeklinde dönüp duruyor. Şu ana kadar yaptıklarım: Tamamen şarjı bitene kadar bekledim tekrar takip açtım olmadi. CTRL Alt Delete yapıp görev yöneticisine girmeyi denedim olmadı. Windows + P tuşu denedim olmadi. CTRL Shift Windows B yapin yaziyordu internetre denedim olmadı. Guc düğmesine basip çekerken filan bazen ekran geliyor ama sifre gir kısmı yok ve dokununca yarim ekran oluyor. BIOS'a girince ekran geliyor ama oradan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran açıkken güç düğmesine 2 saniye kadar basinca ekran gelir gibi oluyor sonra yarim ekran oluyor.
berkelei Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #4 Sanıyorum ki bir temiz kurulum gerekiyor. Donanımsal değilse kurulum kurtaracaktır. Artı 0 Eksi
KS KS BayBezmis Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #5 berkelei dedi: Sanıyorum ki bir temiz kurulum gerekiyor. Donanımsal değilse kurulum kurtaracaktır. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyim ve uğraşayım bakali. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
berkelei dedi: Sanıyorum ki bir temiz kurulum gerekiyor. Donanımsal değilse kurulum kurtaracaktır. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyim ve uğraşayım bakali. Teşekkürler.