Çözüm Windows 11 ile gelen Dev Home uygulamasını kaldırma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Bu Dev Home uygulaması saçma bir uygulama olduğu için Microsoft Store'u buga sokabiliyor.
Bu uygulama sistemi uygulaması olarak gözüktüğü için de silinmiyor.

Ancak silmesi basit.

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın ve alttaki kodu girip enter tuşuna basın. İşlem bu kadar. Artık Dev Home sistemden silinecek ve Microsoft Store Dev Home yüzünden indirme bugu yapıyorsa düzelecek.

Kod:
Get-AppxPackage *devhome* | Remove-AppxPackage

HiBit Uninstaller kullanmak daha iyi olur. Microsoft Store uygulamaları rahatlıkla kaldırılıyor. Kalıntıları ile birlikte silebilirsiniz.

@Kernelginar o da bir seçenek. Tek bir uygulama olduğu için ekstra yazılıma gerek yok.

@Kernelginar o da bir seçenek. Tek bir uygulama olduğu için ekstra yazılıma gerek yok.

Microsoft'un verdiği komutların pek yararlı olduğunu düşünmüyorum Başka bir yazılıma Microsoft'tan daha çok güvenirim.

Kurmak istemeyenler Portable halini kullanabilir.

Windows Yedekleme uygulamasını kaldırma içinde bir yöntem gelse güzel olur OneDrive olmamasına rağmen Format kurulumunda bana aynı gün içinde yapılan yedeklemeler gözüküyor Yedekleme kapalı ve OneDrive yok bilgisayarda.

HiBit Uninstaller kullanmak daha iyi olur. Microsoft Store uygulamaları rahatlıkla kaldırılıyor. Kalıntıları ile birlikte silebilirsiniz.

Revo Uninstaller ile kaldırıyorum ben o da aynı şekilde kalıntıları kayıt defteri girdilerini vs. siliyor.

Revo Uninstaller ile kaldırıyorum ben o da aynı şekilde kalıntıları kayıt defteri girdilerini vs. siliyor.

Revo'daki paralı özellikler HiBit Uninstaller'da ücretsiz. Hem ben Revo'nun arayüzünü pek beğenmemiştim kullandığımda, HiBit daha iyi sanki.

Revo'daki paralı özellikler HiBit Uninstaller'da ücretsiz. Hem ben Revo'nun arayüzünü pek beğenmemiştim kullandığımda, HiBit daha iyi sanki.

Valla kalıntıları silmesi yeterli benim için başka ilgimi çeken bir özelliği olmadı arayüzü sade ve güzel sizin yazdığınız uygulamayada bakayım bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…