Windows 11 ile masaüstünde %75 RAM kullanımı

XxxxAXxxx

Decapat
Daha fazla  
Biglisayarda Steam, Epic ya da Discord, WhatsApp yok, Spotify var sadece ama masaüstünde bile hiçbir şey açık değilken ortalama %75'lerde geziyor RAM kullanımı ve oyun oynamak istediğimde drop yememe sebep oluyor. Neden bu şekilde RAM kullanımı ve nasıl düzeltebilirim? (Game barda normalde kapalı SS almak için açtım )

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal Windows 11 çok ram kullaniyor gereksiz hizmetleri kapatabilirsin onun dışında ram almak dışında pek çaren yok. Windows 10'na geri dönebilirsin ram almaya yetecek bütçen yoksa.

Son düzenleme:
Sürüm düşürün.

Normal deil bu arada bende ℅35 kullanıyor birsürü şey açık olmasına rağmen 16 gb ram var bendede

Normal değil bu arada bende ℅35 kullanıyor bir sürü şey açık olmasına rağmen 16 GB RAM var bende de.

Senin RAM'inde 35 kullanması normal sen 16 kullanıyorsun onda da normal tek 8 RAM'le Windows 11 kullanıyor gayet normal.

Hocam ben şehir dışındayken kardeşim yükseltmiş ilk başta bir şey fark etmedim ama şu an donduğu apaçık belli geri Win10a düşürürken dosyalar silinir mi bilgisayarda tek disk var (C)

Hocam ben şehir dışındayken kardeşim yükseltmiş ilk başta bir şey fark etmedim ama şu an donduğu apaçık belli geri Win10a düşürürken dosyalar silinir mi bilgisayarda tek disk var (C)

30 gün süresi vardı diye biliyorum Win Update'de geri dön çıkıyor mu Windows 10'a dön diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…