Çözüldü Windows 11 ile telefon eşitleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blacksailsjack

Hectopat
Daha fazla  
Windows ile telefon eşitleme nasıl yapılır? Arama SMS senkronizasyon ile Windows da telefon a gelen aramalari cevaplayabilir arayabilir SMS atıp gelen sms görebilir miyim?

hangi programla oluyor? Android Windows için. Apple tarafından böyle bir dert yok aynı kimlikle oturum açılmış tüm cihazlar senkronizasyon oluyor arama kabul edip arayabilir SMS atıp kullanılıyor zaten güzel özellik.

Son düzenleme:
Çözüm
Telefon daki arama sms görebilir cevap yazabilir miyim?
Toplu açıklama :
İlk mesajım: Ek program gerekmiyor. Ara'ya ''telefon'' yazın ve yönergeleri takip edin.
İlave : Windows üzerinden telefon araması yapabilirsiniz, SMS gönderebilirsiniz, cevaplayabilirsiniz, telefondaki resim vs dosyalara ulaşabilirsiniz.

(Not: Ben kullanmıyorum, bir ara kullanmıştım. Muhtemelen şu anda daha kullanışlı hale gelmiştir.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Telefon daki arama sms görebilir cevap yazabilir miyim?
Toplu açıklama :
İlk mesajım: Ek program gerekmiyor. Ara'ya ''telefon'' yazın ve yönergeleri takip edin.
İlave : Windows üzerinden telefon araması yapabilirsiniz, SMS gönderebilirsiniz, cevaplayabilirsiniz, telefondaki resim vs dosyalara ulaşabilirsiniz.

(Not: Ben kullanmıyorum, bir ara kullanmıştım. Muhtemelen şu anda daha kullanışlı hale gelmiştir.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
@655432
Çok teşekkür ederim. İlk defa öğrendim deneyeceğim sadece arama kısmına telefon yazıp Windows dan bu özelliği açmak yeterli sanırım sonra çıkan talimatları yönergeleri denerim teşekkürler

@655432
iPhone telefon dan da oluyor mu bu?

Son düzenleme:
Önce uygulamayı deneyin, ihtiyaçlarınızı görüyor ve sorunuza cevap teşkil ediyorsa yukarıdaki mesajı rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız ihtiyacı olan başkaları da istifade edebilir ve aynı yöntemi kullanabilir. İphone olup olmadığını bilmiyorum. Siz deneyip bize de bilgi verirseniz iyi olur.
İyi günler.

Intel unison uygulamasını çok tavsiye etmişler Google de gördüm şimdi yorumlar çok iyi teşekkürler.

Android'de daha iyi çalışıyor. Ama iOS için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…