Windows 11 ile temiz kurulum yaparken sıkıntı çıkar mı?

AzazelGuy

Decapat
Daha fazla  
İyi günler başlıkta bahsettiğim gibi kafayı yemiş Windows 11'li bilgisayarıma USB ile temiz kurulum yapacağım ancak merak ettiğim bir şey var. Bilgisayardaki dosyaları haliyle silemiyorum. Bu kurulumda bir sıkıntı çıkarır mı?

Temiz kurulum sırasında diskini biçimlendirip dosyaları silmiş oluyorsun zaten. Eğer o aşamaya gelebiliyorsan, dosyalarını da silmiş olacaksın.

Silemiyorum derken silmek mi istemiyorsunuz yoksa işletim sistemi silmenize mi engel oluyor. İlk dediğimse bir şekilde dosyaları yedekleyeceksiniz ama diğer dediğimse kurulum ekranında diski biçimlendirdiğinizde dosyalar silinmiş olacaktır.

Silemiyorum derken silmek mi istemiyorsunuz yoksa işletim sistemi silmenize mi engel oluyor. İlk dediğimse bir şekilde dosyaları yedekleyeceksiniz ama diğer dediğimse kurulum ekranında diski biçimlendirdiğinizde dosyalar silinmiş olacaktır.

Hocam silmek çok önemli değil sadece sıkıntı çıkar mı onu merak etmiştim.

Çıkarmaz da nasıl kafayı yedi acaba.

Hocam Dell g 16 7630 diyeyim anlarsınız. Ama şöyle anlatayım Dell'in uygulaması Support assist recovery OS uygulamasından onarım yaptıktan sonra PC yüklenme ekranında takılı kalıp kararıyordu. Ben de 20 gün önceki yüklemeyi yükledim ve herhalde bazı sürücüler gitti ve ekran kararıp aydınlanmaya uygulamalar çalışmamaya ve en alt kısım yok olmaya başladı.

Ayrıca size sormak istediğim bir şey var. Bazen hard diskler görünmüyormuş galiba. Nasıl düzeltilebileceğini söylerseniz sevinirim.(garantiye almak amacıyla)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı