A ARSENnn Femtopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün PC'yi Windows 11 kurdum ve Valorant oynarken güvenli önyükleme hatası aldım. BIOS'ta ise Advanced kısmında istediğim yeri bulamadım. Anakart MSI b-650M Pro, yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba, bugün PC'yi Windows 11 kurdum ve Valorant oynarken güvenli önyükleme hatası aldım. BIOS'ta ise Advanced kısmında istediğim yeri bulamadım. Anakart MSI b-650M Pro, yardımcı olabilecek var mı?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Haziran 2024 #2 Secure boot mu? Settings -> Advanced ayarlarından "Boot UEFI/CSM" ayarını UEFI yap. Sonra Settings -> Security kısmında "Secure Boot" ayarını Enable yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Secure boot mu? Settings -> Advanced ayarlarından "Boot UEFI/CSM" ayarını UEFI yap. Sonra Settings -> Security kısmında "Secure Boot" ayarını Enable yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et