I imPaSSibile Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Sorunun şu anki çözümü nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2024
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 imPaSSibile dedi: Sorunun şu anki çözümü nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Farede bir problem olabilir mi başka bir PC'ye takıp dene me ihtimaliniz var mı ya da sisteminize başka bir mouse takıp kullanma ihtimaliniz.
imPaSSibile dedi: Sorunun şu anki çözümü nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Farede bir problem olabilir mi başka bir PC'ye takıp dene me ihtimaliniz var mı ya da sisteminize başka bir mouse takıp kullanma ihtimaliniz.
I imPaSSibile Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 neXusTS dedi: Farede bir problem olabilir mi başka bir PC'ye takıp dene me ihtimaliniz var mı ya da sisteminize başka bir mouse takıp kullanma ihtimaliniz. Genişletmek için tıkla... Touchpadde de aynı durum var.
neXusTS dedi: Farede bir problem olabilir mi başka bir PC'ye takıp dene me ihtimaliniz var mı ya da sisteminize başka bir mouse takıp kullanma ihtimaliniz. Genişletmek için tıkla... Touchpadde de aynı durum var.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 imPaSSibile dedi: Touchpadde de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
imPaSSibile dedi: Touchpadde de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Şubat 2024 #5 Fareniz kablosuz ise pili azalmış olabilir.
I imPaSSibile Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 neXusTS dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM RTX3050 6 GB
neXusTS dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM RTX3050 6 GB
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #7 imPaSSibile dedi: Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM RTX3050 6 GB Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 geçer misiniz onda da aynı durum olacak mı
imPaSSibile dedi: Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM RTX3050 6 GB Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 geçer misiniz onda da aynı durum olacak mı
I imPaSSibile Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #8 neXusTS dedi: Hocam Windows 10 geçer misiniz onda da aynı durum olacak mı? Genişletmek için tıkla... Windows 10'a dönmüştüm ama pek hatırlamıyorum böyle bir şeyin olduğunu. Şu anda dönmem mümkün değil zaten.
neXusTS dedi: Hocam Windows 10 geçer misiniz onda da aynı durum olacak mı? Genişletmek için tıkla... Windows 10'a dönmüştüm ama pek hatırlamıyorum böyle bir şeyin olduğunu. Şu anda dönmem mümkün değil zaten.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #9 imPaSSibile dedi: Windows 10'a dönmüştüm ama pek hatırlamıyorum böyle bir şeyin olduğunu. Şu anda dönmem mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutları deneyin SFC /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth En son bu komutu deneyin bilgisayar açılırken disk ve sistem hatalarını denetleyecek Chkdsk /r /f Düzelmezse ayarlardan sıfırla yamayı deneyin Ya da Gelişmiş başlangıç kısmından bilgisayarınızı onarın seçeneğinden deneyin.
imPaSSibile dedi: Windows 10'a dönmüştüm ama pek hatırlamıyorum böyle bir şeyin olduğunu. Şu anda dönmem mümkün değil zaten. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutları deneyin SFC /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth En son bu komutu deneyin bilgisayar açılırken disk ve sistem hatalarını denetleyecek Chkdsk /r /f Düzelmezse ayarlardan sıfırla yamayı deneyin Ya da Gelişmiş başlangıç kısmından bilgisayarınızı onarın seçeneğinden deneyin.
I imPaSSibile Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #10 neXusTS dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutları deneyin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth En son bu komutu deneyin bilgisayar açılırken disk ve sistem hatalarını denetleyecek. Chkdsk /r /f Düzelmezse ayarlardan sıfırla yamayı deneyin ya da gelişmiş başlangıç kısmından bilgisayarınızı onarın seçeneğinden deneyin. Genişletmek için tıkla... 144Hz'ye alınca imleç akıcı bir şekilde çalışmaya başladı herhangi bir takılma kasma olmuyor.
neXusTS dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutları deneyin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth En son bu komutu deneyin bilgisayar açılırken disk ve sistem hatalarını denetleyecek. Chkdsk /r /f Düzelmezse ayarlardan sıfırla yamayı deneyin ya da gelişmiş başlangıç kısmından bilgisayarınızı onarın seçeneğinden deneyin. Genişletmek için tıkla... 144Hz'ye alınca imleç akıcı bir şekilde çalışmaya başladı herhangi bir takılma kasma olmuyor.