Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #41 Shaw Dickerson dedi: Yanlışı düzeltiyorum. Linux'ta uygulama desteği az diyorsun daha kullanmadan. Gayet de var. Genişletmek için tıkla... Var ama o uygulamaların çoğu biraz eksik gibi ya. Ben o yüzden ana OS olarak kullanmıyorum. Bir de VM üzerinden kullanmak daha pratik geliyor.
Shaw Dickerson dedi: Yanlışı düzeltiyorum. Linux'ta uygulama desteği az diyorsun daha kullanmadan. Gayet de var. Genişletmek için tıkla... Var ama o uygulamaların çoğu biraz eksik gibi ya. Ben o yüzden ana OS olarak kullanmıyorum. Bir de VM üzerinden kullanmak daha pratik geliyor.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Kasım 2021 #42 "Düzgün" kullanan biri söylemez bunları. Mac'den bahsederken sadece oyun desteği yok dedin. Sonra da arkadaşın mı geldi diyorsun.
"Düzgün" kullanan biri söylemez bunları. Mac'den bahsederken sadece oyun desteği yok dedin. Sonra da arkadaşın mı geldi diyorsun.
4 456593 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 895 Makaleler 8 Çözümler 9 30 Kasım 2021 #43 Stabilde şöyle hataları görünce Dev kanalının daha stabil olduğu görüşüne geçmeye başladım