akifs_wn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar Windows Update kısmından Windows 11 yüklemek istiyordum, indir dedim sonra vazgeçtim. Güncelleştirmeleri duraklat dedim ama hala orada duruyor. Var mıdır bunu iptal etmenin yolu? Dosya Ekleri Adsız.png 33,5 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Arkadaşlar Windows Update kısmından Windows 11 yüklemek istiyordum, indir dedim sonra vazgeçtim. Güncelleştirmeleri duraklat dedim ama hala orada duruyor. Var mıdır bunu iptal etmenin yolu?
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 3 Ağustos 2022 #2 Bu adımları dener misiniz Windows+R kısayolu ile çalıştır kutusunu açın. services.msc kodunu girin. Windows Update'i açın. Devre dışı seçeneğini tıklayın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları dener misiniz Windows+R kısayolu ile çalıştır kutusunu açın. services.msc kodunu girin. Windows Update'i açın. Devre dışı seçeneğini tıklayın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.