M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Bu ekranda kalıyor kapata tıklayınca da tamamen her şey gidiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri İnsider Hata.png 61,6 KB · Görüntüleme: 36
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Miraç Köse dedi: Bu ekranda kalıyor kapata tıklayınca da tamamen her şey gidiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Normal sürümü yüke. İnsider sonuçta.
Miraç Köse dedi: Bu ekranda kalıyor kapata tıklayınca da tamamen her şey gidiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Normal sürümü yüke. İnsider sonuçta.
M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 ÜlkerÇikolata dedi: Normal sürümü yüke. Insider sonuçta. Genişletmek için tıkla... Normal sürümde ikinci diskimde dosya kaybı yaşıyorum Insider da bu problem yok en azından.
ÜlkerÇikolata dedi: Normal sürümü yüke. Insider sonuçta. Genişletmek için tıkla... Normal sürümde ikinci diskimde dosya kaybı yaşıyorum Insider da bu problem yok en azından.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 Miraç Köse dedi: Normal sürümde ikinci diskimde dosya kaybı yaşıyorum Insider da bu problem yok en azından. Genişletmek için tıkla... Orjinal iso mu peki ?
Miraç Köse dedi: Normal sürümde ikinci diskimde dosya kaybı yaşıyorum Insider da bu problem yok en azından. Genişletmek için tıkla... Orjinal iso mu peki ?
M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 ÜlkerÇikolata dedi: Orijinal ISO mu peki? Genişletmek için tıkla... Evet.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #6 Miraç Köse dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurun ama 22H1 kurun. O zamanki bir sıkıntı olabilir ve düzeltilmiştir. Ya da virüs var idi..
Miraç Köse dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurun ama 22H1 kurun. O zamanki bir sıkıntı olabilir ve düzeltilmiştir. Ya da virüs var idi..
M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 İşimi şansa bırakmak istemiyorum.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #8 Miraç Köse dedi: İşimi şansa bırakmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları her hangi bir web servisine yedekleyin ya da windows 10 kurun.
Miraç Köse dedi: İşimi şansa bırakmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları her hangi bir web servisine yedekleyin ya da windows 10 kurun.