Windows 11 Insider desteği bitince ne olacak?

Xecutioner35

Centipat
Daha fazla  
Ben bir Windows Insider kullanıcısıyım ve Windows 11'e gecmek için format atmam gerekiyor bu yüzden ise hala Insider sürümü kullanıyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda bir bildirim geldi Microsoft'tan. ''Windows Insider desteği 10 Ekim 2023'te bitiyor'' diye. Benim bilgisayarda önemli çok sayıda belgem ve fotoğrafım var. Insider desteği bitince ben hala kullanabilecek miyim yoksa 10 Ekim'e kadar format atmak mı zorundayım acaba?

Ben bir Windows Insider kullanıcısıyım ve Windows 11'e gecmek için format atmam gerekiyor bu yüzden ise hala Insider sürümü kullanıyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda bir bildirim geldi Microsoft'tan. "Windows Insider desteği 10 Ekim 2023'te bitiyor" diye. Benim bilgisayarda önemli çok sayıda belgem ve fotoğrafım var. Insider desteği bitince ben hala kullanabilecek miyim yoksa 10 Ekim'e kadar format atmak mı zorundayım acaba?

Hala kullanabilirsiniz. Sadece Insider sürümü artık desteği sona eriyor. Güncelleme almaya devam etmek için Windows 11'e güncelleyin.

Ben bir Windows Insider kullanıcısıyım ve Windows 11'e gecmek için format atmam gerekiyor bu yüzden ise hala Insider sürümü kullanıyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda bir bildirim geldi Microsoft'tan. "Windows Insider desteği 10 Ekim 2023'te bitiyor" diye. Benim bilgisayarda önemli çok sayıda belgem ve fotoğrafım var. Insider desteği bitince ben hala kullanabilecek miyim yoksa 10 Ekim'e kadar format atmak mı zorundayım acaba?

Kullanmaya devam edebilirsiniz sorun olmaz ama arkadaşında dediği gibi güvenlik açığı oluşur tabii zararlı program vs. indirmiyorsanız sorunda yaşamazsınız

Önemli Dosyalarını Windows'un kurulu olmadığı Diske taşıyarak (D) veri kaybını önleyebilirsiniz ya da bir flash belleğe atabilirsiniz.

Peki bu uyarıyı yok etmenin herhangi bir yolu yok mu acaba? Fotoğrafı buradan atamıyorum kusura bakmayın Technopat'a resim yukleyemiyorum sorun var sitede. https://hızlı resim.com/1wxigrb
Boşluğu silin.

Son düzenleme:
https://hizli resim.com/5z7cy8f. Boşluğu silin hocam. Uygulamada sorun var resim yüklenmiyor.

Yapılamıyor Windows illaki temiz kuruluma zorluyor.

Hocam güncelleme yapılması lazım normalde ben Sanal makinede Insider sürümü kullandığımda güncellemeleri alıyordum ve kuruyordum bir sorun olmuyordu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı