Xecutioner35 Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #11 neXusTS dedi: Hocam güncelleme yapılması lazım normalde ben sanal makinede Insider sürümü kullandığımda güncellemeleri alıyordum ve kuruyordum bir sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Windows Update'de en güncel sürumü kullandığım yazıyor.
neXusTS dedi: Hocam güncelleme yapılması lazım normalde ben sanal makinede Insider sürümü kullandığımda güncellemeleri alıyordum ve kuruyordum bir sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Windows Update'de en güncel sürumü kullandığım yazıyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #12 Xecutioner35 dedi: Windows Update'de en güncel sürumü kullandığım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef.
Xecutioner35 dedi: Windows Update'de en güncel sürumü kullandığım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef.