THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #1 Windows 11 kurdum. Insider güncellemesi %100'de kaldı yardımcı olabilir misiniz?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 Beklemelisin o indirilecek ve yüklenecek. Artı 0 Eksi
KS KS THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #3 MükreminT dedi: Beklemelisin o indirilecek ve yüklenecek. Genişletmek için tıkla... dün 2 saat bekledim ancak hala bu halde tahmini ne kadar sürer ? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Beklemelisin o indirilecek ve yüklenecek. Genişletmek için tıkla... dün 2 saat bekledim ancak hala bu halde tahmini ne kadar sürer ?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Silinen üye dedi: Dün 2 saat bekledim ancak hala bu halde tahmini ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Hmm biraz fazla olmuş Görev Yöneticisi'nden Windows Update'i kapatın ve tekrar deneyin eğer olmazsa güncellemeyin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dün 2 saat bekledim ancak hala bu halde tahmini ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Hmm biraz fazla olmuş Görev Yöneticisi'nden Windows Update'i kapatın ve tekrar deneyin eğer olmazsa güncellemeyin.
KS KS THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #5 MükreminT dedi: Hmm biraz fazla olmuş Görev Yöneticisi'nden Windows Update'i kapatın ve tekrar deneyin eğer olmazsa güncellemeyin. Genişletmek için tıkla... AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Silinen üye dedi: AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Hmm biraz fazla olmuş Görev Yöneticisi'nden Windows Update'i kapatın ve tekrar deneyin eğer olmazsa güncellemeyin. Genişletmek için tıkla... AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Silinen üye dedi: AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #6 Bilgisayarı yeniden açtığınızda tekrardan indirdi mi o güncellemeyi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #7 Silinen üye dedi: AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor MükreminT dedi: Bilgisayarı yeniden açtığınızda tekrardan indirdi mi o güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... %0'dan hızlı bir şekilde %100'e çıktı MükreminT dedi: Bilgisayarı yeniden açtığınızda tekrardan indirdi mi o güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi bekledim biraz uzun sürdü ama oldu sonunda teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: AC Valhalla var pc de güncellemeden oynayamam ne yapacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor MükreminT dedi: Bilgisayarı yeniden açtığınızda tekrardan indirdi mi o güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... %0'dan hızlı bir şekilde %100'e çıktı MükreminT dedi: Bilgisayarı yeniden açtığınızda tekrardan indirdi mi o güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi bekledim biraz uzun sürdü ama oldu sonunda teşekkürler
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #8 Silinen üye dedi: Üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor. %0'dan hızlı bir şekilde %100'e çıktı. Dediğiniz gibi bekledim biraz uzun sürdü ama oldu sonunda teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows Update'ler o kadar uzun sürmüyordu genelde Insider programı olduğu için olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Üstelik göre yöneticisinde bir tür indirme göstermiyor. %0'dan hızlı bir şekilde %100'e çıktı. Dediğiniz gibi bekledim biraz uzun sürdü ama oldu sonunda teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows Update'ler o kadar uzun sürmüyordu genelde Insider programı olduğu için olabilir.