Windows 11 Insider hata veriyor

443595

Hectopat
Şimdi özetlemek gerekirse 4 gün içerisinde 2 defa olmak üzere Insider hata verip biilgisayarımı yeniden başlattı ve bu durum sabahları hiç olmuyor. Ne oluyorsa gece hata verip yeniden başlatıyor. Hatadan kastım yeşil ekran verip yeniden başlatıyor.

Bilgisayarımda C disk Windows bölmünde hiçbir şekilde minidump veya memorydump dosyaları yoktur.

Sistem>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma sekmesine girdiğimde minidump dosyasında kayıt alınıyor.

Sisze sorun ne olabilir Insider yeşil ekran hatası 1-2 saniye durup sonra hemen yeniden başlatıyor.

Sistem özelliklerim- laptop kullanıyorum.

İşlemci= AMD Athlon Gold 3150u.
RAM= 8 GB.
Ekran kartı yoktur.

@Recep Baltaş.
@KojiroHyuga04

Son düzenleme:
Şimdi özetlemek gerekirse 4 gün içerisinde 2 defa olmak üzere Insider hata verip biilgisayarımı yeniden başlattı ve bu durum.
Sabahları hiç olmuyor. Ne oluyorsa gece hata verip yeniden başlatıyor. Hatadan kastım yeşil ekran verip yeniden başlatıyor.

Bilgisayarımda C disk Windows bölmünde hiçbir şekilde minidump veya memorydump dosyaları yoktur.

Sistem>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma sekmesine girdiğimde minidump dosyasında kayıt alınıyor.

Sisze sorun ne olabilir Insider yeşil ekran hatası 1-2 saniye durup sonra hemen yeniden başlatıyor.

Sistem özelliklerim- laptop kullanıyorum.

İşlemci= AMD Athlon Gold 3150u.
RAM= 8 GB.
Ekran kartı yoktur.

@Recep Baltaş.

Şu anda Windows kaç kullalnıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı