nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bildiğiniz üzere Insider sürümü yayınlandı TPM vb. hataları almadan nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #2 Sistemin destekliyorsa BIOS'dan TPM ve Secure Boot açıp yükle
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #3 Emre1234a dedi: Sistemin destekliyorsa BIOS'dan TPM ve Secure Boot açıp yükle. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanırım desteklemiyor insanlar oynuyorlar sürümlerle ve gerek kalmıyor var mı öyle bir ISO.
Emre1234a dedi: Sistemin destekliyorsa BIOS'dan TPM ve Secure Boot açıp yükle. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanırım desteklemiyor insanlar oynuyorlar sürümlerle ve gerek kalmıyor var mı öyle bir ISO.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Haziran 2021 #4 Eski ISO'nun TPM falan bypasslı hali var birkaç güne forumdan birisi ya da aynı arkadaş yapar belki takipte kalın derim.
Eski ISO'nun TPM falan bypasslı hali var birkaç güne forumdan birisi ya da aynı arkadaş yapar belki takipte kalın derim.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #5 ReznooW dedi: Eski ISO'nun TPM falan bypasslı hali var birkaç güne forumdan birisi ya da aynı arkadaş yapar belki takipte kalın derim. Genişletmek için tıkla... Şu an bunu indiriyorum hocam ana konudaki mesajınız gördüm dediğim gibi iniyor şu an insin kurabilirsem sizi bilgilendireceğim.
ReznooW dedi: Eski ISO'nun TPM falan bypasslı hali var birkaç güne forumdan birisi ya da aynı arkadaş yapar belki takipte kalın derim. Genişletmek için tıkla... Şu an bunu indiriyorum hocam ana konudaki mesajınız gördüm dediğim gibi iniyor şu an insin kurabilirsem sizi bilgilendireceğim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Haziran 2021 #6 TamerErmisH dedi: Şu an bunu indiriyorum hocam ana konudaki mesajınız gördüm dediğim gibi iniyor şu an insin kurabilirsem sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim imaj ise büyük ihtimal çalışır ben sabah eski ISO'yu i7 4700mq sisteme kurdum.
TamerErmisH dedi: Şu an bunu indiriyorum hocam ana konudaki mesajınız gördüm dediğim gibi iniyor şu an insin kurabilirsem sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim imaj ise büyük ihtimal çalışır ben sabah eski ISO'yu i7 4700mq sisteme kurdum.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #7 ReznooW dedi: Tahmin ettiğim imaj ise büyük ihtimal çalışır ben sabah eski ISO'yu i7 4700mq sisteme kurdum. Genişletmek için tıkla... Eski değil hocam şimdi yayınlandı sizde benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz Insider ISO'su.
ReznooW dedi: Tahmin ettiğim imaj ise büyük ihtimal çalışır ben sabah eski ISO'yu i7 4700mq sisteme kurdum. Genişletmek için tıkla... Eski değil hocam şimdi yayınlandı sizde benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz Insider ISO'su.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Haziran 2021 #8 TamerErmisH dedi: Eski değil hocam şimdi yayınlandı sizde benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz Insider ISO'su. Genişletmek için tıkla... TPM sorunu hala devam ediyor düzenlenmiş imajı bekleyeceğiz ya da kendimiz yapacağız internette rehberi var.
TamerErmisH dedi: Eski değil hocam şimdi yayınlandı sizde benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz Insider ISO'su. Genişletmek için tıkla... TPM sorunu hala devam ediyor düzenlenmiş imajı bekleyeceğiz ya da kendimiz yapacağız internette rehberi var.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #9 ReznooW dedi: TPM sorunu hala devam ediyor düzenlenmiş imajı bekleyeceğiz ya da kendimiz yapacağız internette rehberi var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dediğiniz gibi ya kendim yapacağım ya da bekleyeceğim ama şu an iniyor deneyeceğim yine de.
ReznooW dedi: TPM sorunu hala devam ediyor düzenlenmiş imajı bekleyeceğiz ya da kendimiz yapacağız internette rehberi var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dediğiniz gibi ya kendim yapacağım ya da bekleyeceğim ama şu an iniyor deneyeceğim yine de.