Windows 11 Insider Preview 10.0.26200.5551 yüklenir mi?

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050
İşlemci
I7-7700 HQ
Windows 11 Insider Preview 10.0.26200.5551 (ge_release_upr) sürümü şu an Insider programında olduğu için yükleyebilirim ama normalde işlmecim Windows 11 için uygun gözükmüyor. İşlemci i7-7700HQ. Yüklenir mi sizce? Sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence hiç gerek yok. Zaten Insider sürümünü Windows'un en yeni gelen Update'leri ilk Insider kullananlara geliyor. Onlarda video çekip bize gösteriyor. Yani Insider versiyonu Windows ile ilgili video çeken YouTuber'ler için. Ama sen bilirsin.

Ya şimdi Windows 10'a destek gidiyor ya o yüzden dedim.

Ya şimdi Windows 10'a destek gidiyor ya o yüzden dedim.

Hocam Windows 10'a destek kesilecek. Ama siz Windows 11 Pro da kullanabilirsiniz. Insider sürümüne gerek yok.

Hocam Windows 10'a destek kesilecek. Ama siz Windows 11 Pro da kullanabilirsiniz. Insider sürümüne gerek yok.
Ben normalde bilgisayarım desteklemiyor dediğim gibi.

Ben normalde bilgisayarım desteklemiyor dediğim gibi.

Hocam USB kurulum denediniz mi? USB ile kurarken destek kontrolünü kaldırabiliyorsunuz. Hocam bir de Windows 11 desteklemiyorsa Insider hiç desteklemez. Ama USB ile kurmayı deneyin. Kurulursa Insider'e isterseniz geçebilirsiniz.

Hocam USB kurulum denediniz mi? USB ile kurarken destek kontrolünü kaldırabiliyorsunuz. Hocam bir de Windows 11 desteklemiyorsa Insider hiç desteklemez. Ama USB ile kurmayı deneyin. Kurulursa Insider'e isterseniz geçebilirsiniz.
Açıkcası önceden kumuştum 2020 gibi ama sevmemiştim 10'a geri döndüm. Yani aslında taş gibi çalışıyor.

Açıkçası önceden kumuştum 2020 gibi ama sevmemiştim 10'a geri döndüm. Yani aslında taş gibi çalışıyor.

Hocam siz 2020 de kurmuşsunuz. Şimdi daha hızlı çalışıyor. 24H2 güncellemesi geldi. Çok hızlı çalışıyor bende. Sistemi iyi olanlarda güzel çalışıyor.

Hocam siz 2020 de kurmuşsunuz. Şimdi daha hızlı çalışıyor. 24H2 güncellemesi geldi. Çok hızlı çalışıyor bende. Sistemi iyi olanlarda güzel çalışıyor.
Mavi ekran sorunu vardı sanki bu güncellemede yok şimdi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…