Windows 11 Insider Preview 25174.1000

Yeni Media Player dedikleri Groove Music'in güncellenip adı değişmiş hali film aciyorsun. Tam ekran yaptığinds ses görüntüden önce geliyor. Ama diger gelismeler umut vaat edici performansi 10 daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dev kanalına gelen özelliklerin belirli bir Windows sürümüyle eşleşmediğinden son kullanıcıya ne zaman ulaşacağı belli değil. IP 25174 yapısı büyük bir yenilik sunmuyor. Ve muhtemelen bu yapıyla birlikte gelen özellikler yakında 22622.xx yapısıyla Beta kanalına düşebilir.

RTM 22H2'den sonra çıkan geliştirici yapıların 22H2 imzalı olması garip dururuyor. Çünkü Microsoft, bu yapıların belirli bir Windows 11 sürümüyle ilgili olmadığını söylüyor fakat yine de bu yapılar 22H2 imzasına sahip. Bana göre bu yapılar Dev imzalı olması gerekirdi. Böyle durması bir sorun teşkil etmiyor fakat böyle tuhaf görünüyor.

Son düzenleme:
Ben bir türlü güncelleyemiyorum, bu hatayı verip duruyor sürekli olarak. Nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…