Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 28 Haziran 2021 #311 LikeCastle dedi: Korkutucu mesajlar gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende korkmaya başladım. Sıkıntı olursa geri çevirilebiliyor mu?
LikeCastle dedi: Korkutucu mesajlar gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende korkmaya başladım. Sıkıntı olursa geri çevirilebiliyor mu?
Night Walker Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #312 Windows yine her şeyi eline yüzüne bulaştırmayı başarmış. Keşke tasarım konusunda örnek aldığı macos işletim sistemini, hatasızlık anlamında da alsa.
Windows yine her şeyi eline yüzüne bulaştırmayı başarmış. Keşke tasarım konusunda örnek aldığı macos işletim sistemini, hatasızlık anlamında da alsa.
4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 28 Haziran 2021 #313 Night Walker dedi: Windows yine her şeyi eline yüzüne bulaştırmayı başarmış. Keşke tasarım konusunda örnek aldığı macos işletim sistemini, hatasızlık anlamında da alsa. Genişletmek için tıkla... Dev Insider'dan mı güncellediniz hocam yoksa ISO indirip mi güncellemeyi denediniz?
Night Walker dedi: Windows yine her şeyi eline yüzüne bulaştırmayı başarmış. Keşke tasarım konusunda örnek aldığı macos işletim sistemini, hatasızlık anlamında da alsa. Genişletmek için tıkla... Dev Insider'dan mı güncellediniz hocam yoksa ISO indirip mi güncellemeyi denediniz?
Night Walker Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #314 Silinen üye dedi: Dev Insider'dan mı güncellediniz hocam yoksa ISO indirip mi güncellemeyi denediniz? Genişletmek için tıkla... Dev insiderdan kendisi yükledi hocam. Şimdi iso çekip kurucam mecbur pc kitlendi.
Silinen üye dedi: Dev Insider'dan mı güncellediniz hocam yoksa ISO indirip mi güncellemeyi denediniz? Genişletmek için tıkla... Dev insiderdan kendisi yükledi hocam. Şimdi iso çekip kurucam mecbur pc kitlendi.
LikeCastle Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 518 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #315 Efbiay0 dedi: Hocam bende korkmaya başladım. Sıkıntı olursa geri çevirilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Çevriliyormuş ama nasıl olduğunu çözemedim.
Efbiay0 dedi: Hocam bende korkmaya başladım. Sıkıntı olursa geri çevirilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Çevriliyormuş ama nasıl olduğunu çözemedim.
4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 28 Haziran 2021 #316 LikeCastle dedi: Çevriliyormuş ama nasıl olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı mesajları sürekli farklı konularda atmaya başladım. Hocam buradan çevirilebiliyor. En azından öyle gözüküyor diyelim. (Windows önceki sürümü)
LikeCastle dedi: Çevriliyormuş ama nasıl olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı mesajları sürekli farklı konularda atmaya başladım. Hocam buradan çevirilebiliyor. En azından öyle gözüküyor diyelim. (Windows önceki sürümü)
LikeCastle Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 518 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #317 Silinen üye dedi: Aynı mesajları sürekli farklı konularda atmaya başladım. hocam buradan çevirilebiliyor. En azından öyle gözüküyor diyelim. (Windows önceki sürümü) Eki Görüntüle 1087824 Genişletmek için tıkla... İyi ya kolaymış, tek tuşla olacaksa. Dün bir tane geri dönüşüm noktası yarattım ona döner belki.
Silinen üye dedi: Aynı mesajları sürekli farklı konularda atmaya başladım. hocam buradan çevirilebiliyor. En azından öyle gözüküyor diyelim. (Windows önceki sürümü) Eki Görüntüle 1087824 Genişletmek için tıkla... İyi ya kolaymış, tek tuşla olacaksa. Dün bir tane geri dönüşüm noktası yarattım ona döner belki.
QUINRY Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 53 28 Haziran 2021 #318 oquz275 dedi: VID_20210628_220810.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... İsterseniz güncellemeyi geri çekin, çalıştıra "control" yazıp Programlar / Programlar ve Özellikler / Yüklü güncelleştirmeler üzerinden son güncellemeyi kaldırın. ileri bir tarihte daha temiz bir sürümü güncellersiniz.
oquz275 dedi: VID_20210628_220810.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... İsterseniz güncellemeyi geri çekin, çalıştıra "control" yazıp Programlar / Programlar ve Özellikler / Yüklü güncelleştirmeler üzerinden son güncellemeyi kaldırın. ileri bir tarihte daha temiz bir sürümü güncellersiniz.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 28 Haziran 2021 #319 LikeCastle dedi: İyi ya kolaymış, tek tuşla olacaksa. Genişletmek için tıkla... Dua edelimde tuş çalışıyor olsun
LikeCastle dedi: İyi ya kolaymış, tek tuşla olacaksa. Genişletmek için tıkla... Dua edelimde tuş çalışıyor olsun
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 28 Haziran 2021 #320 Sızan ISO ile güncelleme yapan var mı hiç?