qrnex Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Windows 10'dan Windows 11 beta kanalında Insider prewiew güncellemesi yapılırken %2 de takılı kaldı. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Windows 10'dan Windows 11 beta kanalında Insider prewiew güncellemesi yapılırken %2 de takılı kaldı. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
H Herbwaid Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Hocam ben pişmanım geldiğime, siz de yapmayın bence tabi size kalmış. (çözümü bilmiyorum)
qrnex Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Herbwaid dedi: Hocam ben pişmanım geldiğime, siz de yapmayın bence tabi size kalmış. (çözümü bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Siz de beta kanalında mıydınız denerken
Herbwaid dedi: Hocam ben pişmanım geldiğime, siz de yapmayın bence tabi size kalmış. (çözümü bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Siz de beta kanalında mıydınız denerken
H Herbwaid Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Evet.
qrnex Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 Herbwaid dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar yaşadınız
H Herbwaid Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 qrnex dedi: Ne gibi sorunlar yaşadınız Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor, oyunlarda bazenleri az kullanım oluyor. Ve benzeri.
qrnex dedi: Ne gibi sorunlar yaşadınız Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor, oyunlarda bazenleri az kullanım oluyor. Ve benzeri.