Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Problem yaşadın mı kurduktan sonra? Mavi ekran, oyun çökmesi vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem yaşadın mı kurduktan sonra? Mavi ekran, oyun çökmesi vs.

Hayır, dünden beri herhangi bir sorun yaşamadım. Mavi ekran, kasma, masaüstü gidip gelmesi falan yaşamadım. Ekran kartım olmadığı için oyun oynayamıyorum.

Hocam setup ile temiz kurulum arasında performans farkı olmaz değil mi? Yüksek alan kaplayan oyunlarım var şahsen yükseltme yapmak istiyorum.

Hocam, setup ile temiz kurulum arasında performans farkı olmaz değil mi? Yüksek alan kaplayan oyunlarım var, şahsen yükseltme yapmak istiyorum.
Sanmıyorum ancak temiz kurulum her zaman iyidir. Yükseltmede yavaşlık hissedilebilir.

Oyunlarda çökme vs. olmaz değil mi?

Ekran kartım olmadığı için onu deneyimleyemedim. Ancak bazı kişilerde sorun olmamış hatta FPS artışı yaşamışlar. Normal Windows içerisinde herhangi bir çökme, mavi ekran gibi sorunlar yaşamadım.

Düzenlenmiş olanı indirip yükseltebilirsiniz. Dikkat edin, düzenlenmiş ve yükseltilebilir olanı indirin. Kolay gelsin.

Sanmıyorum. Kolay gelsin. Test sonuçlarınızı buraya da yazarsanız zahmet olmazsa, diğer arkadaşlar için de açıklayıcı olur.

Bazıları mavi ekran yaşayabiliyor.

DirectX 12 zorunlu mu? Zorunlu değilse indirmeyi düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…