Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın dibisin sen.

20 dakika indirme süresi verdi bende ve 5 dakikada 1.5 GB inmiş durumda. Bu gece deneyeceğim, sanırım sabahı bekleyemeyeceğim. Elinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini indirmemi öneriyorsunuz? Düzenlenmiş mi?

Hangisini indirmemi öneriyorsunuz? Düzenlenmiş mi?
Sisteminiz destekliyorsa orijinal.
Hocam hangi dosyaları değiştirdiniz lagecy BIOS için? Kararlı sürüm çıkınca denemek isterim. Bu arada boşta kullanım değerleri nedir?
Setup.exe’nin bütünlüğü bozarak gereksinim zorunluluklarını kaldıyorum. Legacy BIOS destekli ISO oluşturuyorum. Tüm çıkan sürümleri paylaşacağım. Ek olarak işletim sistemine müdahale yok, orijinalde ne veriyorsa aynısı verir değer olarak.

CMD ile indirilen ile bir farkı yoktur diye tahmin ediyorum. Yanlış anlama, etraf link doldu. CMD ile indirdim zaten, fark yoksa bunu indirmeyeceğim. Orijinal olan için soruyorum.

CMD ile indirilen ile bir farkı yoktur diye tahmin ediyorum. Yanlış anlama, etraf link doldu. CMD ile indirdim zaten, fark yoksa bunu indirmeyeceğim. Orijinal olan için soruyorum.
CMD ile aynı orijinal ISO oluşturulacaktır. Sadece uzun sürüyor diye yükledim. Ayrıca sistemi desteklemeyenler içinde kendi hazırladığım imajı paylaştım. Eğer CMD ile indirdiyseniz sisteminiz destekliyorsa tekrar indirmenize gerek yok.

Kardeş, Yandex hata veriyor. Senden ricam, düzenlenmişini Drive ile atabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…