Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenlenmiş ISO üzerinden yükseltme yapmanın yolunu buldum:
  • Öncelikle verilen linkten düzenlenmiş ISO'yu indirin ve Rufus ile bir flash belleğe yazdırın.
  • Sonrasında bu dosyayı indirin: appraiserres
  • Flash belleğin içerisindeki sources kısmını açın. İndirdiğiniz appraiserres isimli dosyayı bu sources klasörüne atın ve değiştirme işlemine evet deyin. Bu adımları yaparak direkt setup.exe üzerinden yükseltme yapmayı başardım. Umarım sizde de işe yarar.

Kaynak: @456593

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda FPS düşüşü vs. sıkıntı yaşanmazsa kuracağım

Tam tersine, ben aşırı bir performans yaşadım! Oyunlarda yaklaşık 20 FPS artışı yaşarken, genel işletim sistemi akıyor akıyor.

Elinize emeğinize sağlık.

Tam tersine, ben aşırı bir performans yaşadım! Oyunlarda yaklaşık 20 FPS artışı yaşarken, genel işletim sistemi akıyor akıyor.

Bellek kullanımınız sistem boştayken yüzde kaç gözüküyor? Bende 80 civarından düşmüyor. 4 GB RAM'e sahibim.

Bellek kullanımınız sistem boştayken yüzde kaç gözüküyor? Bende 80 civarından düşmüyor. 4 GB RAM'e sahibim.

4 GB minimum oluyor ve artık günümüz telefonlarda bile 4 GB RAM bulunmakta. Büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor.
Ben 8 GB RAM'e sahibim ve boştayken %38 civarı.

İşe yaradı! Teşekkür ederim.

Evet, tamamen benim yöntemim:

Bazıları diyor çok kötü, bazıları diyor aşırı iyi. Sizin gibi ben de indirip bir deneyeceğim. Bir de bir şey soracağım, yükseltme olarak mı kurdunuz yoksa sıfırlayarak mı?

Şu an Windows 11 install.wim dosyasını ESD'ye dönüştürüyorum. Yükseltilebilir bir ISO oluşturmayı başarırsam paylaşırım. Kişisel bilgisayarımda deneyimlemek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…