Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazıları diyor çok kötü, bazıları diyor aşırı iyi. Sizin gibi ben de indirip bir deneyeceğim. Bir de bir şey soracağım, yükseltme olarak mı kurdunuz yoksa sıfırlayarak mı?
Sistem gereksinimlerine biraz dikkat edip kursanız iyi edersiniz. Ayrıca şu anlık dizüstü kullanıyorsanız kurmanızı önermem. Ve öbür soruya gelirsek, TPM 2.0 desteği olmadığı için Windows 11 sızdırılmış ISO'dan yükseltme işlemi yaptım. Sizde destekliyorsa ne ala, direkt olarak Windows Update'den geçiş yapabilirsiniz.

Yapamazsanız da Windows 11 sızdırılmış sürüme geçin. TPM 2.0 desteği olmadan nasıl yükselteceğiniz bu konuda yazıyor:
Sonrasında Insider'dan geliştirme kanalını seçin. Artık TPM 2.0 desteği olmadan yeni Windows 11 Insider Developer sürümlerini kurabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek kullanımınız sistem boştayken yüzde kaç gözüküyor? Bende 80 civarından düşmüyor. 4 GB RAM'e sahibim.

RDR 2 8.5 GB RAM kullanıyor. Arkada Edge, Rockstar ve Ubisoft Connect açık şekilde.
AMD ile SS aldım, fotoğraf 8MB oldu. Sonra LightShot ile aldım, kalite çöp oldu şu 4 MB fotoğraf limitini kaldırın be.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 263
Arkadaşım, ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat iyi ki seni dinlememişim.
Eğer benim gibi görev çubuğu güncellenmeyen arkadaşlar varsa ISO ile temiz kurulum yapsın, sorun ortadan kalkıyor.

Sana ne kadar teşekkür etsek az kalır kral

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 236
  • Ekran Görüntüsü (1).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 203
Uzun uğraşlara ve sabahlamama rağmen başardım sanırım.

5 yıldır format atmadığım bilgisayarımı Windows 11'e yükseltiyorum sanırım.
Yöntem olarak en güncel Windows 10 21H1 ISO'suna intall.wim dosyasını attım ve USB'ye Boot ettim.

Hocam selamlar, bu ISO dosyasini CMD ile nasıl indirebilirim acaba?

Sanırım başardım

Dosya Ekleri

• win11.PNG
    1,8 MB · Görüntüleme: 212
Nasıl yani? Tekrar ISO yayınlayacaksanız ben bunu boşuna mı yüklüyorum?

Düzenlenmişin ne farkı var hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…