Cakiroglu1905 Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #51 Fatieh dedi: Nasıl döndün ya? Ben yanlışlıkla dev sürümüne güncelledim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kurtarma seçeneğinde bir önceki sürüme dön var.
Fatieh dedi: Nasıl döndün ya? Ben yanlışlıkla dev sürümüne güncelledim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kurtarma seçeneğinde bir önceki sürüme dön var.
turkishmarksman Hectopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #52 Ram kullanımında bir artış var mı hocam kullanan biri yazabilir mi
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.120 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #53 turkishmarksman dedi: RAM kullanımında bir artış var mı hocam kullanan biri yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10'la 8 GB RAM'de aynı miktarda kullanıyor ama Windows 11 kesinlikle daha hızlı Windows 10'a göre. Donanım şu ASUS Vivobook 15 X512UF-BR024T(HD) Hiçbir modifikasyon yapılmamıştır yani epeyden özelliklerine bakabilirsin.
turkishmarksman dedi: RAM kullanımında bir artış var mı hocam kullanan biri yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10'la 8 GB RAM'de aynı miktarda kullanıyor ama Windows 11 kesinlikle daha hızlı Windows 10'a göre. Donanım şu ASUS Vivobook 15 X512UF-BR024T(HD) Hiçbir modifikasyon yapılmamıştır yani epeyden özelliklerine bakabilirsin.