Windows 11 Insider Preview yayınlanmaya başladı

Beklendiği gibi

Windows 11, zaten telefon ve tabletlere de çıkış yaptı dostum. Tanıtımı izlemeni öneririm

Windows 11, zaten telefon ve tabletlere de çıkış yaptı dostum. Tanıtımı izlemeni öneririm
Tabletler için çıkış yaptı ancak telefonlar için bir şey söylenmedi. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Tanıtımı tekrar izlemenizi öneririm.

Nasıl kuracağım bilen var mı? İnserdan geliştirici kanalını seçiyorum Windows 10 insedar cıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yöntemini açıklamıyor mu, açıklayamıyor mu? Remote desktop olma ihtimali?

Tabletler için çıkış yaptı ancak telefonlar için bir şey söylenmedi. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Tanıtımı tekrar izlemenizi öneririm.
Tabletlere ARM kuruluyorsa, telefonlara neden kurulmasın? Mantıken düşünmenizi öneririm.

Yöntemini açıklamıyor mu, açıklayamıyor mu? Remote desktop olma ihtimali?
Yöntem bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tüm Windows arm sürümlerinde çalışacaktır. Windows 11'de bu şekilde kurulmuş.
Tabletlere ARM kuruluyorsa, telefonlara neden kurulmasın? Mantıken düşünmenizi öneririm.
Windows 11 tabletlerin donanımı ile telefonların donanımı tamamen ayrı. Windows 11'i telefona kursan bile yalnızca Microsoft Lumia'ya kuruluyor.

Direkt ARM desteği eklemiş, GitHub var mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi çok iyi ya. Arayüz tasarımına aşık oldum. İşte Fluent Tasarım bu işte bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…