yenihesop Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Windows 11'de Insider programına katıldım ama silemiyorum.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 23 Eylül 2022 #2 Windows Update menüsünden ''Windows Insider Programı'' seçeneğine tıklayın. Ardından ''Önizleme derlemelerini almayı durdurma'' seçeneğinden size uygun olan seçeneği seçerek programdan çıkabilirsiniz.
Windows Update menüsünden ''Windows Insider Programı'' seçeneğine tıklayın. Ardından ''Önizleme derlemelerini almayı durdurma'' seçeneğinden size uygun olan seçeneği seçerek programdan çıkabilirsiniz.
yenihesop Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 Ama güncelleme yapıyor şu anda onu silmem gerek. Günlük kullanıyorum oyun oynuyorum.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 23 Eylül 2022 #4 yenihesop dedi: Ama güncelleme yapıyor şu anda onu silmem gerek. Günlük kullanıyorum oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemenin tamamlanmasını bekleyip dediğim işlemi uygulayın.
yenihesop dedi: Ama güncelleme yapıyor şu anda onu silmem gerek. Günlük kullanıyorum oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemenin tamamlanmasını bekleyip dediğim işlemi uygulayın.
BoranMawi Yoctopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 İbrahim Çağatay dedi: Windows Update menüsünden ''Windows Insider Programı'' seçeneğine tıklayın. Ardından ''Önizleme derlemelerini almayı durdurma'' seçeneğinden size uygun olan seçeneği seçerek programdan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yokki malesef tüm seçenekler pasif seçilemiyor.
İbrahim Çağatay dedi: Windows Update menüsünden ''Windows Insider Programı'' seçeneğine tıklayın. Ardından ''Önizleme derlemelerini almayı durdurma'' seçeneğinden size uygun olan seçeneği seçerek programdan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yokki malesef tüm seçenekler pasif seçilemiyor.