MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #11 Bieberalp dedi: Tekrar Windows 10'a döneyim mi sizce. Genişletmek için tıkla... Hatalarla uğraşamayacağınızı düşünüyorsanız Windows 10'a geçebilirsiniz ama illa Windows 11'e geçmek istiyorsanız Beta kanalını tercih edin.
Bieberalp dedi: Tekrar Windows 10'a döneyim mi sizce. Genişletmek için tıkla... Hatalarla uğraşamayacağınızı düşünüyorsanız Windows 10'a geçebilirsiniz ama illa Windows 11'e geçmek istiyorsanız Beta kanalını tercih edin.
B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #12 Chitoge Kirisaki dedi: Şu an kullanıyorum daha hiçbir bug ve optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum.
Chitoge Kirisaki dedi: Şu an kullanıyorum daha hiçbir bug ve optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 10 Ağustos 2021 #13 Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorunun yok ise kalabilirsin.
Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorunun yok ise kalabilirsin.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 10 Ağustos 2021 #14 Metehan120 dedi: Hayır çok yavaş bir işletim sistemi bazı yönlerde iyi ben 1 ay kullandım Windows 10'a geri döndüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir kendim hiç yavaşlama yaşamadan kullanmıştım.
Metehan120 dedi: Hayır çok yavaş bir işletim sistemi bazı yönlerde iyi ben 1 ay kullandım Windows 10'a geri döndüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir kendim hiç yavaşlama yaşamadan kullanmıştım.
B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #15 MuhammedA dedi: Hatalarla uğraşamayacağınızı düşünüyorsanız Windows 10'a geçebilirsiniz ama illa Windows 11'e geçmek istiyorsanız beta kanalını tercih edin. Genişletmek için tıkla... Beta Insider değil mi?
MuhammedA dedi: Hatalarla uğraşamayacağınızı düşünüyorsanız Windows 10'a geçebilirsiniz ama illa Windows 11'e geçmek istiyorsanız beta kanalını tercih edin. Genişletmek için tıkla... Beta Insider değil mi?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #16 Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk Dev kanalına geldiğinden berri kullanıyorum mavi ekran sistem hatası falan almadım sadece performans düşüklüğü var arada bir.
Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk Dev kanalına geldiğinden berri kullanıyorum mavi ekran sistem hatası falan almadım sadece performans düşüklüğü var arada bir.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 10 Ağustos 2021 #17 Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda elbette bug yaşarsın ama beni rahatsız etmediği için kullanıyorum.
Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda elbette bug yaşarsın ama beni rahatsız etmediği için kullanıyorum.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 10 Ağustos 2021 #18 Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bug veya sorun yoksa neden dönmek istiyorsunuz eğer bug veya sorun olursa Windows 10'a geri dönersiniz.
Bieberalp dedi: Ben de yaşamadım ama çoğu kişi bug olduğunu söylüyor o yüzden Windows 10'a dönsemmi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bug veya sorun yoksa neden dönmek istiyorsunuz eğer bug veya sorun olursa Windows 10'a geri dönersiniz.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 10 Ağustos 2021 #19 Çıktığından beri kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım. Ara sıra sapıttığı oluyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #20 Bieberalp dedi: Beta Insider değil mi? Genişletmek için tıkla... Insider Programında Windows 11'e geçmek için 2 kanal var: Geliştirici ve Beta
Bieberalp dedi: Beta Insider değil mi? Genişletmek için tıkla... Insider Programında Windows 11'e geçmek için 2 kanal var: Geliştirici ve Beta