iCL43X Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Ben Insider kurdum, şimdi arkadaşıma kurduruyorum ama format atıp atmadığını hatırlamıyorum. Kısacası Windows 11 kurunca arkadaşımın bilgisayarındaki dosyalar silinir mi?
Ben Insider kurdum, şimdi arkadaşıma kurduruyorum ama format atıp atmadığını hatırlamıyorum. Kısacası Windows 11 kurunca arkadaşımın bilgisayarındaki dosyalar silinir mi?
Çözüm Muhammed Nabi Oğuz 16 Şubat 2022 Hayır. Insider'a kaydolunca bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli, Insider güncellemelerini alacaktır.
Hayır. Insider'a kaydolunca bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli, Insider güncellemelerini alacaktır.
Muhammed Nabi Oğuz Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 528 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Matebook D15 2022 Intel Core İ5 1155G7 8GB 3733 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #2 Hayır. Insider'a kaydolunca bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli, Insider güncellemelerini alacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır. Insider'a kaydolunca bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli, Insider güncellemelerini alacaktır.