Windows 11 Insider vs Nihai sürüm

Eendeer

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10.Nesil
Gtx 1080Ti
12GB Ram
Meslek
Devoloper,Editor
Sizce Windows 11 Insider'da durmak iyi midir? Nihai sürüme Windows 10'a geçip tekrar Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum Insider için.

Bu konumda karşılaştırması mevcut. Konudaki Windows 11 test sonuçlarına ve paylaştığım son mesajdaki windows 11 sonuçlarına bakınız. Ayrıca Windows 10 testi de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bilgisayar işlemciden dolayı normal geçemedim Insider ile geçtim sonra Insider'dan çıktım ama normale dönmedi s

Bu konumda karşılaştırması mevcut. Konudaki Windows 11 test sonuçlarına ve paylaştığım son mesajdaki windows 11 sonuçlarına bakınız. Ayrıca Windows 10 testi de var.
İyi ben insider da kalmaya devam edeyim şuan memnunum zaten
Hocam benim bilgisayar işlemciden dolayı normal geçemedim Insider ile geçtim sonra Insider'dan çıktım ama normale dönmedi sizce neden?
Eğer dev channel da isen tek çare temiz kurulum veya Windows 10 geçip sonra Yükseltme yardımcısı ile Windows 11 e geçmek
Beta ile nihai sürüm aynı zaten şu anda.
Dev channel dahil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı