A aaPeppe Decapat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #1 Windows 11 Insider Update gelmedi. Dosya Ekleri Screenshot_5.png 252,7 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm A A aaPeppe 26 Eylül 2021 Gerçeklik dedi: Maalesef ISO dışında olmuyor desteklenmeyen sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Hallettim TPM açınca düzeldi. Şu an iniyor.
Gerçeklik dedi: Maalesef ISO dışında olmuyor desteklenmeyen sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Hallettim TPM açınca düzeldi. Şu an iniyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #11 Rokudaime dedi: Dostum Windows 11 Türkiye'de 2022 gibi Windows Insider ile Update edilebilecek diye bir haber duymuştum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz merak ediyorum doğrusu. Windows 11'in insidera çıkalı aylar oldu. Artı 0 Eksi
Rokudaime dedi: Dostum Windows 11 Türkiye'de 2022 gibi Windows Insider ile Update edilebilecek diye bir haber duymuştum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz merak ediyorum doğrusu. Windows 11'in insidera çıkalı aylar oldu.
KS KS A aaPeppe Decapat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #12 Gerçeklik dedi: Maalesef ISO dışında olmuyor desteklenmeyen sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Hallettim TPM açınca düzeldi. Şu an iniyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Gerçeklik dedi: Maalesef ISO dışında olmuyor desteklenmeyen sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Hallettim TPM açınca düzeldi. Şu an iniyor.