4 456593 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 895 Makaleler 8 Çözümler 9 28 Haziran 2021 #21 Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Central bugün dedi. Insider ise "early next week" "Haftanın ilk günleri" dedi.
Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Central bugün dedi. Insider ise "early next week" "Haftanın ilk günleri" dedi.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #22 Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... Windows Central öyle demiş. Ayrıca Dev Channel'a geçince yanlışlıkla Windows 10 Dev sürümünü indirdim
Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... Windows Central öyle demiş. Ayrıca Dev Channel'a geçince yanlışlıkla Windows 10 Dev sürümünü indirdim
4 456593 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 895 Makaleler 8 Çözümler 9 28 Haziran 2021 #23 Fatieh dedi: Windows Central öyle demiş. Ayrıca Dev Channel'a geçince yanlışlıkla Windows 10 Dev sürümünü indirdim Genişletmek için tıkla... Yüklemeniz daha iyi olmuş açıkcası. Windows 11 Hazırlık sürümlerini paylaşıyorlar.
Fatieh dedi: Windows Central öyle demiş. Ayrıca Dev Channel'a geçince yanlışlıkla Windows 10 Dev sürümünü indirdim Genişletmek için tıkla... Yüklemeniz daha iyi olmuş açıkcası. Windows 11 Hazırlık sürümlerini paylaşıyorlar.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #24 456593 dedi: Yüklemeniz daha iyi olmuş açıkcası. Windows 11 Hazırlık sürümlerini paylaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler dağıtılmaya başlandı diyorlar doğru mu? Ama hala tık yok
456593 dedi: Yüklemeniz daha iyi olmuş açıkcası. Windows 11 Hazırlık sürümlerini paylaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler dağıtılmaya başlandı diyorlar doğru mu? Ama hala tık yok
4 456593 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 895 Makaleler 8 Çözümler 9 28 Haziran 2021 #25 Fatieh dedi: Güncellemeler dağıtılmaya başlandı diyorlar doğru mu? Ama hala tık yok Genişletmek için tıkla... Evet, bazı ülkelerde dağıtım başladı. Fakat halen Türkiye'ye gelmedi.
Fatieh dedi: Güncellemeler dağıtılmaya başlandı diyorlar doğru mu? Ama hala tık yok Genişletmek için tıkla... Evet, bazı ülkelerde dağıtım başladı. Fakat halen Türkiye'ye gelmedi.
kitleer Decapat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 148 Makaleler 1 28 Haziran 2021 #26 Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... 24 Haziran'da haftaya vericeğini söylemişti diye hatırlıyorum.
Silinen üye dedi: Microsoft bugün geleceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Genişletmek için tıkla... 24 Haziran'da haftaya vericeğini söylemişti diye hatırlıyorum.
A agabey_42 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #27 evet arkadaşlar bana windows 11 insider güncellemesi geldi. yüklemeyi başlattım ama iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.
evet arkadaşlar bana windows 11 insider güncellemesi geldi. yüklemeyi başlattım ama iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.