C4L0X Megapat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 100 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Windows 11 stabil sürüm çıktığında, Windows 11 Insider sürümden formatsız direkt geçiş olacak mı? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Windows 11 stabil sürüm çıktığında, Windows 11 Insider sürümden formatsız direkt geçiş olacak mı? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Çözüm C4L0X 21 Ekim 2021 Alperen Can dedi: Nasıl yapılıyor hocam anlatır mısınız? Bende geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Insider ayarlarına girip Ön izleme derlemelerini almayı durdurma seçeneğine tıklamanız yeterli.
Alperen Can dedi: Nasıl yapılıyor hocam anlatır mısınız? Bende geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Insider ayarlarına girip Ön izleme derlemelerini almayı durdurma seçeneğine tıklamanız yeterli.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #11 C4L0X dedi: Yüksek ihtimalle onda da işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam beni Microsoft'un sitesine atıyor. Herhangi bir şekilde Insider'dan çıkamıyorum. Ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
C4L0X dedi: Yüksek ihtimalle onda da işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam beni Microsoft'un sitesine atıyor. Herhangi bir şekilde Insider'dan çıkamıyorum. Ne yapabilirim?